öh:D
By_GaBLiN Üye haydaravısyon' Alıntı: Karbuzun turşusuyla idare edin Bu da reçeli Genişletmek için tıkla ... Vay be demek karpuz turşusu da varmış
haydaravısyon' Alıntı: Karbuzun turşusuyla idare edin Bu da reçeli Genişletmek için tıkla ... Vay be demek karpuz turşusu da varmış
mstf_l Üye By_GaBLiN' Alıntı: Vay be demek karpuz turşusu da varmış Genişletmek için tıkla ... O degilde ben asıl reçelini merak ettim
By_GaBLiN' Alıntı: Vay be demek karpuz turşusu da varmış Genişletmek için tıkla ... O degilde ben asıl reçelini merak ettim
trallend Üye Plajda yenilen buz gibi çekirdeksiz parmak üzümünü özledim Ah yaz gelsede yazlıga gitsem
gölgee_65 Üye Şimdi yaz gelsin de karpuz yemeyi özledik, yaz olunca da kış gelsin de kestane yemeyi özledik deriz
By_GaBLiN Üye mstf_l' Alıntı: O degilde ben asıl reçelini merak ettim Genişletmek için tıkla ... Reçelide mi varmış
mstf_l' Alıntı: O degilde ben asıl reçelini merak ettim Genişletmek için tıkla ... Reçelide mi varmış
zonewars77 Üye Konu Sahibi haydaravısyon' Alıntı: evet, karpuz kadar Genişletmek için tıkla ... cunku o karpuz tursusuymus