Karnem Nasıl ? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CouTFeeL

Üye
    Konu Sahibi
Karnem Nasıl ? :)
Nazar Deydirmeyin
Tarihe çok üzüldüm yaa adam 55 sözlü vermiş anca 38 olmuş bilseydim böyle sözlü verceğini 2. sınava çalışırdım

Tepkiler: najanaja

_RYUK_

Üye
bundan iyisi şam da patates

_RYUK_

Üye
meslek derslerin iyi gerisi teferruat teknik resmin iyimis ben o dersi zor geçmiştim

Samet.25

2 sinide seneye düzeltirsin valla iyiymis ne karneler vardır görsek gül gül ölürüz

CouTFeeL

Üye
    Konu Sahibi
meslek derslerin iyi gerisi teferruat teknik resmin iyimis ben o dersi zor geçmiştim
teknik resim benim ilgi alanım aslında ünide onun üzerine okumak istiyorum evde yağlı boya resimlerimde var yani çizmeyi seviyorum

- - - Eklendi - - -

2 sinide seneye düzeltirsin valla iyiymis ne karneler vardır görsek gül gül ölürüz
seneye değil 2. dönem düzelticem abi alttan kalırsa keserler

MaşALLAH. Ama böyle paylaşım'lar görünce liseyi özlüyorum yav. Devamsizlik vururdu 18'e hergün kit her gün şamata of of ulan of

Tepkiler: CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
    Konu Sahibi
benim devamsızlık 3.5 gün bu gün ilk2 ders defter kontrolu vardı kontrolden sonra kaçtık 4 yada 4.5 gün oldu

alien97

Üye
Buda benimki fizik girilmemiş fakat sınavlar 80 70 büyük ihtimal karneye 4 düşecek bölümüm bilişim teknolojileri

CouTFeeL

Üye
    Konu Sahibi
Buda benimki fizik girilmemiş fakat sınavlar 80 70 büyük ihtimal karneye 4 düşecek bölümüm bilişim teknolojileri

Maşallah benim karneyi ezdin şu an ama blişim bölümü normal yani bu notlar kafa basanlar gidiyor oraya benim 340 pn Makine ve Motorlu araçlar tuttu makineyi seçtim

alien97

Üye
bende 394 puanla gittim okulun taban 390 dersler çok ağır bilişim bölümüne elektrik dersi sokmuşlar

sLeepLe

Üye
Fizik nasıl 1 olur fizik çok güzel ve basit benim 4 5 ti hep

CouTFeeL

Üye
    Konu Sahibi
Fizik nasıl 1 olur fizik çok güzel ve basit benim 4 5 ti hep
banada basit geliyor normalde geçe sene 4 tü ama bu sene formülleri hiç ezberlemedim o kadar fizikçi yengem var gitmedim çalışmaya

Tepkiler: sLeepLe
pardon abi ama bizim okulda 4000 öğrenci 250 öğretmen her gün bıçaklama ve kavga olayları o olaylar arasında anca bu kadar oluyor

daha iyi olabilir. yanlış anlama ama bahane bulmak yerine çalışırsan düzeltirsin.

din kültürü sözlündeki standart sapma ilgimi çekti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...