Uygulama Karikatür Okuma Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Karikatür Okuma Uygulaması
Selamlar,
Arkadaşlar çizgi roman okumayı çok severim ama yaşadığım şehirde çizgi roman bayisi bulamadım.(Denizli'de satan dükkan biliyorsanız söyleyebilirsiniz.) Ben de telefonumdan okuyayım dedim. Google Play'de var ama paralı ve ingilizce. Benim kredi kartım yok. Bu yüzden ücretsiz veya c.r.a.c.k'li, kitapları da ücretsiz bir yerden indirip okuyabileceğim bir uygulama söyler misiniz?

Özellikle okumak istediğim çizgi romanlar:
DC, Batman, DeadPool, Superman, Spider-man, IronMan, Nova...​

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: .caner.

.caner.

.caner.

Üye
Selamlar,
Arkadaşlar çizgi roman okumayı çok severim ama yaşadığım şehirde çizgi roman bayisi bulamadım.(Denizli'de satan dükkan biliyorsanız söyleyebilirsiniz.) Ben de telefonumdan okuyayım dedim. Google Play'de var ama paralı ve ingilizce. Benim kredi kartım yok. Bu yüzden ücretsiz veya c.r.a.c.k'li, kitapları da ücretsiz bir yerden indirip okuyabileceğim bir uygulama söyler misiniz?

Özellikle okumak istediğim çizgi romanlar:
DC, Batman, DeadPool, Superman, Spider-man, IronMan, Nova...​
Yukarı tasiyayim. Var mı?

• Beğen
Tepkiler: Ragnar Lothbrok
Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
    Konu Sahibi
Baktim yardim eden yok biraz daha arastirdim ve bir seyler buldum. İnternetten cizgi roman kitaplari indiriyoruz genellikle cbr. uzantili oluyor, bu kitaplari acmak icin comicrack veya perfect wiever programlari var. İkisinide denedim bana comicrack daha kuanisli geldi, siz istediginizi kullanabilirsiniz (GooglePlay'de ucretli ve ucretsiz secenekleri var). Bu kadar basit. Programlarin kullanimini cozemeyenler olursa anlatirim. Kitaplari indirmek icin site isteyenler olursa rekleme girmezse buradan yazarim girerse ozel mesaj atarim. İyi forumlar.

sony experia s

sony experia s

Üye
Bende türkçe karikatür indirmek için site arıyırdum bilen varmı

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Mükemmel hort :ehe

Üst Alt