Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Deja vu lucid rüya olabilir
not: salladım
Doktora götürün
Dejavu + lucid / 2 =
Sen bi doktora görünGeçenlerde bir rüya gördüm.Rüyada olduğumun farkına vardım. ama çok garipti çünkü rüya içinde rüya gördüm -Sanki Inception !- Sonra içimden lan ne sıkıcı rüya bitse de uyansam dedim
Geleceği görebileceğini düşünmüyorum.Gaybı Allahtan başkası bilemez ancak bilinçaltındaki geçmişine dair şeyleri ya da daha önce başkalarından duyduğu şeyleri rüyasında gerçekmiş gibi görebilir bence
ben 8. sınıfı bitirdiğim zaman sbsye girdikten birkaç gün sonra kazandığım okulu görmüştüm rüyamda söylemiştim bizimkilere o okulu kazandım sonra
Geçenlerde bir rüya gördüm.Rüyada olduğumun farkına vardım. ama çok garipti çünkü rüya içinde rüya gördüm -Sanki Inception !- Sonra içimden lan ne sıkıcı rüya bitse de uyansam dedim
Geçenlerde bir rüya gördüm.Rüyada olduğumun farkına vardım. ama çok garipti çünkü rüya içinde rüya gördüm -Sanki Inception !- Sonra içimden lan ne sıkıcı rüya bitse de uyansam dedim
ben 8. sınıfı bitirdiğim zaman sbsye girdikten birkaç gün sonra kazandığım okulu görmüştüm rüyamda söylemiştim bizimkilere o okulu kazandım sonra
Zaten kazanacağın ve gideceğin okullar sayılıdır sende o okula gitmek istiyorsan veya aklının bir köşesinde yer edindiyse rüyanda görebilirsin.Bende çoğu zaman tanıdıklarımın bana anlattıklarını sanki ben yaşamış gibi rüyada görüyor sonrada o olay benim başımdan geçmemişmiydi diyorum.
Hayır o okula gitmeyi çok istemiyordum daha puanım belli değildi sonra 2. Tercihle başka bir okula gittim
Öyle ya da böyle bilinç altı meselesi bu.Gaybı göremeyeceğine göre
bende doğubeyazıtlıyım hemşeriyiz
Hayır o okula gitmeyi çok istemiyordum daha puanım belli değildi sonra 2. Tercihle başka bir okula gittim
okulın manzarası süperdi yalnız müdürün odadan tüm izmiri görüyodun deniz manzaralı falan
rakı kavun beyaz peynir deniz manzarası oooh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?