Kardeşim geçmişe gitti (bizzat yaşadı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Üye
Geçenlerde bir rüya gördüm.Rüyada olduğumun farkına vardım. ama çok garipti çünkü rüya içinde rüya gördüm -Sanki Inception ! - Sonra içimden lan ne sıkıcı rüya bitse de uyansam dedim

15097

Üye
Geçenlerde bir rüya gördüm.Rüyada olduğumun farkına vardım. ama çok garipti çünkü rüya içinde rüya gördüm -Sanki Inception ! - Sonra içimden lan ne sıkıcı rüya bitse de uyansam dedim
Sen bi doktora görün

Oğuzhan

Üye

ben 8. sınıfı bitirdiğim zaman sbsye girdikten birkaç gün sonra kazandığım okulu görmüştüm rüyamda söylemiştim bizimkilere o okulu kazandım sonra

Ben de öyle oldum ama sonuncusu gerçek gibiydi, çok korkunçtu

ben 8. sınıfı bitirdiğim zaman sbsye girdikten birkaç gün sonra kazandığım okulu görmüştüm rüyamda söylemiştim bizimkilere o okulu kazandım sonra

Zaten kazanacağın ve gideceğin okullar sayılıdır sende o okula gitmek istiyorsan veya aklının bir köşesinde yer edindiyse rüyanda görebilirsin.Bende çoğu zaman tanıdıklarımın bana anlattıklarını sanki ben yaşamış gibi rüyada görüyor sonrada o olay benim başımdan geçmemişmiydi diyorum.

Tepkiler: Silinen Üye 94869

Metin137

Üye
bende doğubeyazıtlıyım hemşeriyiz

Oğuzhan

Üye

Hayır o okula gitmeyi çok istemiyordum daha puanım belli değildi sonra 2. Tercihle başka bir okula gittim

lgkg300

Üye
geçmişe ait çok küçük yaşantıları ve olayları sanki tekrar yaşıyoruz gibi olabiliriz ki buna dejavu deniliyor. ama geçeceği görmek sözkonusu değildir.

doctorrr

Üye
rüya içinide rüya sanki inception! bu böyle olmaz son ihtimal lipozakşın!

Oğuzhan

Üye
okulın manzarası süperdi yalnız müdürün odadan tüm izmiri görüyodun deniz manzaralı falan

Oğuzhan

Üye
rakı kavun beyaz peynir deniz manzarası oooh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...