Kardeşim aramıza hoşgeldin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim aramıza hoşgeldin :)
Ortaokulda en yakın arkadaşım olan ve hala görüştüğüm Gencer arkadaşım aramızda.Hoşgeldin kardeşim

Kendisiyle msnde ender konuşmalarımızdan birini yaparken konu eskilerden açıldı çocukluk anılar vs. Tasoya kadar geldi konu.Koleksiyonunda bir kaç taso eksik o yüzden konu açtı tasolarla ilgili.Umarım koleksiyonu tamamlarız araba alıcaz

Umarım aramızda kalıcı olursun kardeşim tekrardan ojgeldin beaaa

Teşekkür ederim kardeşim. Bu forumu biliyordum ama genelde pek forumlarda takılabilen biri olmadığımdan aktif olabilmek nasip olmamıştı ama herşey bir yana yıllardır arkadaşım olmama rağmen senin burada olduğunu dahi bilmiyordum hem şaşırdım hem sevindim kısmet işte taso bahane si olmuş oldu ayrıca araba kısmını karıştırmayalım şimdi istersen ne kadar vakit ayırabilirim ne kadar aktif olabilirim bilemiyorum ama elimden geldiğince zaman ayırmaya çalışacağım Hoşbuldum David

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Her zaman kapımız açık kardeşim teşekkür ederim inşallah tasoları bulursun keşke küçükken kapış yapmasaymışım sana verirdim

Saay

Üye
ben de var isteyene veririm :P

haltie

Üye
    Konu Sahibi
can evinden vurdun adamı

Her zaman kapımız açık kardeşim teşekkür ederim inşallah tasoları bulursun keşke küçükken kapış yapmasaymışım sana verirdim

senden kazandıklarımdan sonra daha fazlasını istemeye yüzüm yok David'im

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Ben ne kadar kazanmışımki kapış yapıyorum saçtım ulen çatır çatır ezdim tasolarını bir çırpıda

fıstık benim olucak ayrıca

Ben ne kadar yutmuşumki kapış yapıyorum saçtım ulen çatır çatır ezdim tasolarını bir çırpıda

hayır nasıl olsa kazandıklarını en son bana kaybedeceğinden en iyisi üzülmeyeyim diyerek saçıyordun kazandıktan sonra

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Fıldır fıldır taso arayan kim Hep o çocukluğundan kalma eksikliklerin dışa vurumu bunlar.Çocukken az tason oldu hep bense taso dolu odalarda oynadım yutttum yuttum yutttum hahahahaha

Fıldır fıldır taso arayan kim Hep o çocukluğundan kalma eksikliklerin dışa vurumu bunlar.Çocukken az tason oldu hep bense taso dolu odalarda oynadım yutttum yuttum yutttum hahahahaha

elinde kaç tane tason kaldı David öyle savurdum attım, yok annem sobada yaktı bunlar hep yenilen ve tasolarını kaybedenlerin yalanlarıdır bende toplam 247 tane var ve neredeyse hepsi alın teri bilmem anlatabiliyor muyum

ben de var isteyene veririm :P

neeeee taso mu var sizde

Mehmet

Emekli Yönetici
Hoşgeldin bilader saygılar

Mert

Üye
Hoşgeldin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...