Karate boy kısaltır mı ?

yok niye kısaltsın ki? Ben muay thai ciyim tekmeyi cok kullandığımız için boy uzamasında biraz yardımcı oluyordu.

yok niye kısaltsın ki? Ben muay thai ciyim tekmeyi cok kullandığımız için boy uzamasında biraz yardımcı oluyordu.

ben karatenin boy kısalttığını duydum da o yüzden gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım. bu arada karate mi ? tekvando mu ? veya önerdiğin başka bir şey var mı? bu arada yorumun için çok saol.

Revengeful

Emekli Yönetici
Ağırlık kaldırmadığın sürece boyun kısalmaz

muay thai ye git.Cok güzel bi spor.Ama antremanları cok yorucu ve cok sert bi spor.Severek yapabilirsen cok zevkli.Ama sağlam bi spor karate bana cok sacma geliyor nedense.Tekvando iyi de ondada hep ayak falan sıkıcı iş.Bunda diz dirsek yumruk tekme herşey var

Revengeful

Emekli Yönetici
Fakat onun için kollarını falan güçlendirmesi gerekiyor ve bunuda ağırlık kaldırarak yapabilir. Buda boy kısaltır

----------Eklendi @ 22:16:07 ---------- Yazıldı @ 22:15:16 ----------

Aikido'ya git Hiç yorulmadan 2 katın olan bir adamı devirebilirsin

yapma ya o zaman Aikido daha iyimiş

yok ya ben kac yıldır gidiyorum daha kac kere ağırlık kaldırdım bilmiyorum.Yeni gelenleri ben çalıstırıyorum orada ağırlık falan kaldırtmıyoruz

Burak

Üye
niye kısaltsın yahu

serinaga

Üye
Kısalmasına kısalmaz ammmaaaa, uzamayabilir belkim

Kareteciler genelde kısa olur ama

Oğuzhan

Üye
kisaltmaz ben 6 ay gittim uzamayan boyum 10 cm uzadi 6 ay icinde gerci karatenin etkisi var mi bilmem ama kisaltmaz yani