goktas19
Üye
-
Konu Sahibi
-
tabikide destek kesilmez android silver çıkınca , android silver nexuslara da gelicek zatenUzun zamandir telefon almayi dusunuyorum ama hala karar verebilmis degilim.
Nokia dusunuyorum uzun zamandir ama maglum hatalari ve ozellikle yavas gelismesi beni sogutuyor ama stabilligi beni kendine en cok ceken ozelligi...
Nexus dusunuyorum Nexsus ta ki skntda Google ''Android Silver'' gecmeyi dusundugu dedikodulari boyle bir durum olursa Nexus destegini ceker mi? Guncelleme sknts yasar mi?
Bunlar haricinde telefon bekletilerim telefonun kesinlikle stabil olmasi lazim, oyun oynarim ama ne kadar oynarim hangi duzeydeki oyunlari oynarim bilmiyorum.
Soylediklerim dahilinde onerileriniz nelerdir?v
tabikide destek kesilmez android silver çıkınca , android silver zaten nexuslara gelecek ilk
bütün oyunları açar kasmaz, kesinlikle en stabil cihaz diyebilirim
Android Silver Stabilite'yi daha da artırmak için oluşturulmuş bir proje onun hakkında bende pek bilgi sahibi değilim bir dakika araştırıp cevap vereceğimAndroid Silver sistemin stabilligini etkiler mi?
Etkilerse ne kadar etkiler?
Android Silver olarak bahsettigimiz sey sistemin tamamen degismesi,yeni ara yuz, yeni efek, yeni temalar vb. demek ki?
Soylediğin iki markada güncelleme konusunda sıkıntısız.android mi windows Phone mi kullanmak istiyorsun ona karar ver
Android Silver Stabilite'yi daha da artırmak için oluşturulmuş bir proje onun hakkında bende pek bilgi sahibi değilim bir dakika araştırıp cevap vereceğimyalnız hatırladığım kadarıyla yeni arayüz değil başka birşeydi
kamera için alıcaksan lumia ,Cerceveyi biraz daraltirsak daha iyi aslinda Nexus mu Windows Phone ?
Sorun tam olarak burda iste buna karar veremiyorum
Alıntıdır:Cerceveyi biraz daraltirsak daha iyi aslinda Nexus mu Windows Phone ?
Sorun tam olarak burda iste buna karar veremiyorum
Anladim, bekliyorum.
verilir merak etme , nexus google adına çıkan bir telefon elbette verilecek çıksada çıkmasada@.NeXuS. Anladim Tesekkur Ederim. Ben Android Silver i cok yanlis arastirmisimBirde ''nexus telefon çıkmaz ancak destek
devam eder'' bunu pek olasi gormuyorum sonucta Nexus olarak telefon cikmayacakken neden destek verilsin ki?
ilk aldığında 300 mb filan kullanıyor bende en fazla kullandığı ram 500 dü oda aşırı uygulama yükleyince olduNezus kullanica kalan RAM nedir?
sonuçta nexus'u android silver gibi düşün , sadece şimdi nexus bütün cihazlara geliyor gibi
ilk aldığında 300 mb filan kullanıyor bende en fazla kullandığı ram 500 dü oda aşırı uygulama yükleyince olduama gram kasma yok
üstelik sonradan root atmak istersen çok rahat atarsın nexus root toolkit ileEvet, burdan bakarsak da bu dogru
nexus 4Evet, burdan bakarsak da bu dogru
Nexus 4 mu Nexus 5 kullaniyorsunuz ?
üstelik sonradan root atmak istersen çok rahat atarsın nexus root toolkit ile
nexus 4
Real Racing'i Merak Edip Kurmuştum 0 Kasma olmuştu ancak asphalt 8'i sevdiğim için boşuna yer kaplamasın diye silmiştimRoot vb. seylerle ugrasmak istemiyorum acikcasi ama alirsam kararim degisir mi bilemiyorum
Mesela Real Racing oynarken filan kasma oluyor mu, veya 3,4...8 uygulama acikken filan kasma oluyor mu?
Real Racing'i Merak Edip Kurmuştum 0 Kasma olmuştu ancak asphalt 8'i sevdiğim için boşuna yer kaplamasın diye silmiştim, uygulama açık olunca kasma olmaz zaten sonuçta uygulama donuyor ve sisteme etkisi olmuyor yani kasmaz birde zaten donanımı çok yüksek bir cihaz nexus 5
denemedim de şimdi deniyecektimHic MultiTasking denediniz mi?
Peki, bekliyorum.denemedim de şimdi deniyecektimdeniyince sonucu yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?