Kararsızlığıma Yardım Edecek Smartphone ve PDA Uzamanı Arkadaşları Bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Starsley

Pr2.0 ne zaman gelir bilinmez ama çok özellik geleceği kesin pr1.1 ile yeni web sürümü geliyor ve arama tuslarınıda yatay modda kullanabiliyosun. Ben c7 kullanıyorum n8 ile paralel gidiyo yazılım aynı çünkü n8 e tam olarak yayınlanmadı yoğunluk tan dolayı ama yakın zamanda yayınlanır.

pRime.

pRime.

Üye
Pr 1.1 güncellemesi ile cihazın son hali iyi diyorsunuz yani. Pr 2.0 çıkacağı doğru mu yoksa beklentimi ? N8 aslında güzel cihaz fakat sorun Nokia şirketinden kaynaklanıyor bence. Microsoft ile anlaşması tam bir hayal kırıklığı ve symbian ın bundan sonra ne olacağı muamma. N9 acaba symbian lamı çıkacak ellerindeki dilberim N900 ü heder ettiler,neyse... Son güncellemden sonra ki N8 in web performansı ne durumda,gezinme, facebook video, flash siteler anladınız siz beni :)
Son olarak şuan eleye eleye 2 cihaza kadar indirgedim seçenekleri. Nokia N8 yada Apple iPhone4. HTC yi pil performansı ve orta sınıf malzemesinden dolayı eledim. İlginize teşekkür ederim.
Şöyle diyeyim Nokia'nın MS ile anlaşması konusunda kesinlikle sana katılıyorum. Nokia'nın en büyük hatası oldu bu ama N8 Nokia'nın kilometre taşlarından birisi. Pr 1.1 ile tarayıcıda pek bi geliştirme olmadı ama opera mobile tarayıcısı çok başarılı. Video izlemek için kendi tarayıcısı kullanılabilir. Pr 2.0 ile birlikte N8in tarayıcısı tamamen yenilenecek ve bu arada pr 2.0 söylenti değil, gerçek.

Starsley

Güncellemeden önce böylemiydi web sürümü zira güncellemeden sonra böyle oldu 7.2.8.10

tnt_mitat

Üye
    Konu Sahibi
Şu N8 i android yada maemo lu çıkarsalardı. Hiç düşünmez alırdım aslında. Böyle güzel bir donanıma o işletim sistemi hayal kırıklığı bence. 90 km/s hızı geçmeyen bir sürücüyü ferrarinin koltuğuna oturtmak gibi...

Son 1-2 gündür Samsung Galaxy S2 de çok dikkat çeken bir ürün bence. Sizler bu konuda ne dersiniz?Ayrıca HTC kullanan yada iphone4 kullanan arkadaşlarında ilgisini isterdim bu konuya.

pRime.

pRime.

Üye
Şu N8 i android yada maemo lu çıkarsalardı. Hiç düşünmez alırdım aslında. Böyle güzel bir donanıma o işletim sistemi hayal kırıklığı bence. 90 km/s hızı geçmeyen bir sürücüyü ferrarinin koltuğuna oturtmak gibi...

Son 1-2 gündür Samsung Galaxy S2 de çok dikkat çeken bir ürün bence. Sizler bu konuda ne dersiniz?Ayrıca HTC kullanan yada iphone4 kullanan arkadaşlarında ilgisini isterdim bu konuya.
Android istiyorsan htc desire hd al bence.

Starsley

S^3 bambaşka arkadaşım ben 5800 bıraktım c7 aldım aradaki fark dünya kadar bu symbian diğerleri gibi deil kullanmadan anlayamassın

pRime.

pRime.

Üye
Aynen.

--------------- Ekleme ---------------

Sana son söyleyeceğim şey Nokia N8 almandır ama alacağın SON Nokian olsun. Bundan sonra IOS veya Androidle devam et.

tnt_mitat

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S ile N8 arasında bir tercih yapacak olsak. Kamera önemli değil başta da belirtmiştim. Ne dersiniz?

Starsley

Galaxy s de flaş yok arkadaşım en büyük eksik

tnt_mitat

Üye
    Konu Sahibi
Fotoğraf yada video performansı dışında N8 ile kıyaslama yaparsak? Flaş yok, 5 mp onu biliyorum. Diğer özellikleri mukayese edersek fikrinizi soruyorum?

Starsley

Benim fikrim her türlü n8 bi başka neden galaxy s plastik kasa ve aşırı büyük tablet gibi

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
mitat sen çok kararsızsın bence n8 alırsan kafanda soru işareti kalmaz

tnt_mitat

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 i eledim felan demedim arkadaşlar. N8 aklımda. Sadece Pr 1.1 güncellemesinden sonraki durum nedir onu merak ediyorum. Tamam C7 ler yapmışlar ama N8 sahipleride yapsınlar ve fikirlerini alalım. Bendeki e72 yi ver. 051.058 e yükseltince bir takım özelliklerde sorunlar çıktı. Mail sesli uyarısı çalışmıyor, ovi den yazılım yüklüyorsun çalışmıyor dili ingilizce yapıp yükleyip tekrar türkçe ye çevirip .... uğraş dur, neyse...Şimdi bu Pr 1.1 ile gelen iyileştirmeler yani fix ler beraberinde yeni problemlerde getirirse can sıkıcı olur.

Ayrıca sizler mobil internet paketi olarak ne kullanıyor ve ne ödüyorsunuz? Bu konuda varsa bir öneriniz yada uyarınız lüten yazınız. Göstermiş olduğunuz ilgi ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

Starsley

Ben vodafone dan 8 liraya aylık sınırsız kullanıyorum bide endişe etmene gerek yok bu S^3 güncellemesi diğerlerine benzemez bi sorun çıkmaz merak etme

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
HTC Desire HD öneririm.

tnt_mitat

Üye
    Konu Sahibi
Aylık 8 tl lik mobil internet paketinden edge hızında en fazla kaç kbps yada kaç mbps gördün? Bildiğim kadarı ile belli bir kapasiteye kadar 3g, dolduğunda ise sınırsız edge e devam ediyorsun.

HTC Desire Hd gerek kısmen kullanılan plastik aksamından, gerek ergonomik kullanım sunmamasından, ayrıca yanımda sürekli şarjı bittimi bitecekmi diye endişe etmek istemediğimden listemden çıkardım.

Starsley

Artık o kadarını bilmem zaten cepten yazıyorum 10.2 mp hız var 3g var yani hız gayet iyi yavaş deil

pRime.

pRime.

Üye
Sana N8in diğerlerinden en önemli farklarını söyleyeyim ben.
USB OTG (on the go) yani flash belleğini, destekleyen harddiskleri, fareleri, klavyeleri N8ine bağlayabiliyorsun benim N8de en sevdiğim ve hiçbirinde olmayan bir özellik.
Bir de HDMI çıkışı inanılmaz. Televizyona bağlayarak sanki Playstation oynar gibi HD oyun oynuyorum ben. :D
Sonra ses kalitesi inanılmaz. Dolby digital gerçekten bambaşka.
Sonra mkv, avi formatlarındaki videoları hiç düzenlemeden telefona atıp izlemek de bambaşka.
Bir de hiç bir telefonda bulamayacağın FM verici. Arabayla bir yere giderken yanıma CD, mp3 almama gerek kalmıyor. Boş bir fm istasyonu buluyorsun ve tak yayındasın. :D

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
bırak n8 i iphone yada galaxy s

--------------- Ekleme ---------------

galaxy s yada htc desire hd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt