Kararsızlığıma Yardım Edecek Smartphone ve PDA Uzamanı Arkadaşları Bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tnt_mitat

Üye
    Konu Sahibi
Kararsızlığıma Yardım Edecek Smartphone ve PDA Uzamanı Arkadaşları Bekliyorum
1994 Yılında cep telefonumu ve ilk pc mi almış biriyim. Nokia ile başladığım cep telefonu serüveninime bu yıla kadar devam ettim. Ama artık etmek istemiyorum. Birçok nedeni var. Bu nedenlerin çoğu memnuniyetsizlik de değildir yanlış anlaşılmasın. Çok fazla fotoğraf çeken bir kullanıcı değilim. Radyo dinlemek adetim değildir. Oyun derseniz cep telefonundan oyun oynayan birisi değilim. İnternet kullanımını severim, sayfaları gezmeyi, gazete okumayı, sosyal ağlarda arkadaşlarımın paylaştıklarını okuyup izlemeyi, msn ve skype yi kullanmaktan hoşlanırım.
Şimdi gelelim asıl konuya. Neden karasız kaldığıma. HTC Desire HD, I-Phone 4, Samsung Galaxy S ve Nokia N8. Bu birbirinden güzel 4 makineden birini almak isterim. Her birinin diğerine göre + ları ve - leri var şüphesiz. Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
NOT: Telefonu elinize alınca bir kere insanda sağlam olduğuna dair his uyandırmalı, yazılım desteği ve güncelleştirmeler çok önemli değişen ve gelişen dünyada. Ses kalitesi ve stabilite de önemli unsurlar benim için.
Şimdiden yardım ve ilginize teşekkür ederim.

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca eklemeyi unuttum. Yazdığım modellerin bir üst modelleri bu yıl karşımıza çıkacak sanırım. HTC Desire HD2, I-Phone 5, Samasung Galaxy S2, Nokia N9 malumunuz.
 


>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Sana Nokia N8 önericektim ama senin beklentilerin farklı medyatik değilde daha çok PDA tarzı bi telefon istiyorsun yenilik güncelleme istiyorsun ve anladığım kadarıyla iş hayatındada sana ciddi anlamda yardımcı olacak bir cep telefonu istiyorsun ben sana kesinlikle bu kategoriden HtcDesireHd öneriyorum senin beklentlerini tamamen karşılayabilecek bi telefon ve senin en iyi verimi alabileceğin bi telefon GalaxS ve iPhone4 senin isteklerini kısıtlayabilir hayalkırıklığına uğrayabilirsin N8'i önermeme sebebim PDA olarak sana HtcDesireHd'nin sunduğunu sunamaz bu bir gerçek N8 medya canavarıdır ama HtcDesireHd'ninde medyatik anlamda N8 veya başka bir telefondan geri kalır yanı yok yani birgün canın fotoğraf video çekmek müzik dinlemek isterse bu alandada seni çok memnun edebilecek telefondur HtcDesireHd.
 

tnt_mitat

Üye
    Konu Sahibi
İlginize teşekkür ederim. HTC Desire HD nin bana göre 2 adet kusuru var. İlki android kullanması, ikincisi ise sim kart ve bellek kartı takılan arka tarftaki kapağın laçkalaşabilme olasılığı. İncelemelerde buna değinmişler daha ilk kullanımda hissetiklerine göre bunu:( Android işletim sistemi bana soğuk geliyor kullanmış değilim ama incelemelerimde edindiğim fikre göre yazıyyorum. Doğrudan sistem donanımını kullanabilen bir işletim sistemi olmadığını öğrendiğimde hayal kırıklığı yaşadım. 1 ghz hızında androidli makinaların, çok eleştirilen işlemci hızıyla nokia n8 kadar performans bile gösteremediklerini de okudum. Bunlar doğru yada yanlış ama kafa karıştırmakta birebir:(

--------------- Ekleme ---------------

Gelelim Nokia N8 e. Nokia şirketinin microsoft ile işbirliği yada adına artık ne derseniz deyin, nokia gibi bir efsanenin sonu olmuştur bana göre. Çok üzüldüğümü de belirtmek isterim. Daha dün eşime C3 almış biri olarak paramı sokağa atmış gibi hissettim. Nokia N8 i ülkemize satışa sunulduğunda alanlardan ilki de yakın bir arkadaşımdı. Ankara ya giderek sahip oldu cihaza ve ağlayarak geri döndü. Sebebi reset, donma vs. bilindik sebebler. Şansızlık diyorum arkadaşım adına ayrıca Nokia şirketinin aceleciliği tabi. Ama sanırım şuan böyle bir durum yok sanırım.
 
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ben şahsen n8imde boyle bir sorunla karşılaşmadım donmayı bırak yavaşlama bile yok senin fikrine gelince sana htcyi yanlış anlatmışlar bence ama insan telefon alırken aklında soru işareti kalsın istemez çünkü hayatındaki yeri büyük oluyor bunun doğru telefon alınması şart eğer sen htcye ısınamadıysan sana NokiaE7 de önerebilirim ve bu kulaktan dolma sözlere inanma bende bir nokia n8 kullanacısıyım hatta pc alacaktm onun yerine n8 aldım şuanda n8den yazıyorum
 

tnt_mitat

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 de facebook dan paylaşılan videoları sayfasında izleyebiliyormusun? Ayrıca HTC ile ilgili söyle bir inceleme mevcut arka kapak ile ilgili durumu burdan öğrendim. I-Phone 4 ile ilgili görüşlerinide yazarsan sevinirim. İlgin için tekrar teşekkür ederim. Ciddi paralara satılan bu cihazları en azından verilen paralara değmesini isterim.
 
pRime.

pRime.

Üye
Eğer fiyat sorun yapmaz diyorsan Iphone tavsiye ederim. Gazete, Facebook, Twitter, MSN, Skype internet ve daha fazlası için birebir.
Ama daha fazla özellik istersen N8.
 

tnt_mitat

Üye
    Konu Sahibi
Iphone da kafama takılan tek olay itunes bağımlılığı. Duyduğum kadarı ile birbaşka telefondan bluetooth ile mp3 ne de başka birşey atamıyormuşsun yada alamiyormuşsun. Modem olarak kullanılamıyormuş. Duyduklarım sadece bunlar değil tabi güzel cihaz. Aslında cehalet mutluluktur cümlesi doğru galiba:D Al hoşuna gideni ne çıkarsa bahtına ama para kolay kazanılmıyor, harcamaksa daha zor. İlginize teşekkür ederim.
 
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
o zaman bence sen en iyisi bir HtcHd2 al istersen WindowsPhone istersen android yükle tam sana göre
 

tnt_mitat

Üye
    Konu Sahibi
YumusakYumruk sana sormak istediğim birşey var aslında. O da iPodTouch4 kullanıyorsun galiba. Filmdir, mp3 dür vs. yüklemek aynı iphone daki mantık mı?
 
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
evet bilgisayara bağlı yaşıyorsun resim müzik video herşeyi i tunes ile atıyorsun bluetooth ile veri alışverişi yok hafiza kartı yok ne kadr hafiza olsada kart takabilmek gerekli değilmi
 

tnt_mitat

Üye
    Konu Sahibi
Peki o zaman N8 ve N78 in yapamayıp da iPodTouch4 ün yaptığı şey nedir işkence haricinde tabi :)
 
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ben sadece iphone oyunlarını oynamak için aldım iphonede oyundan baska çekici birşey bulamadm bu iphne4ün sadece tel olarak kullanılmayanı diğer herşey war ben bir iphone4 parasıyla playstation3,ipodtouch4,n8 aldım herkes mantığımı tebrik etti
 

tnt_mitat

Üye
    Konu Sahibi
Bende tebrik ederim. Nedenini merak etmiştim sadece ve iPhone oyunlarının bu kadar popüler olduğunu bilmiyordum.
 
pRime.

pRime.

Üye
Öyleler. Bu arada ben Iphone u sosyal ağ ve gazete okurum dediğin için önerdim. Oyun oynayacaksan da birebir tabi. :)
Ama bilgisayara bağlı yaşadığın da bir gerçek. :)
HTC al derdim Android sevmiyorsun anlaşılan. Bluetooth kullanmayacaksan Iphone al ya da Nokia C7, N8 modelleri üzerinde tekrar düşün.
 

tnt_mitat

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 için yeni yazılım gelmesi gerekiyordu. Bu yeni yazılımdan sonra N8 deki sorunlar ve son durum nedir acaba?
 
pRime.

pRime.

Üye
Pr 1.1 güncellemesi çıktı bildiğim kadarıyla ve telefondaki birçok donma vs sorun bu yazılımla giderildi.
Yakında Pr 2.0 da çıkacak ve telefon o zaman performansının doruklarına ulaşacak.
 

Starsley

Arkadaşın dediği gibi güncelleme çıktı daha çok performans iyileştirmesi var ama pr 2.0 çıktığı zaman şu özelliğin geleceği duyrulmuş başka bir işletim sistemi yüklenebilecekmiş.
 
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
telefondaki donmanın sebebi eski nesil sim kart kullanımı yeni nesil sim kart kullanırsan donma olmaz
 

tnt_mitat

Üye
    Konu Sahibi
Pr 1.1 güncellemesi ile cihazın son hali iyi diyorsunuz yani. Pr 2.0 çıkacağı doğru mu yoksa beklentimi ? N8 aslında güzel cihaz fakat sorun Nokia şirketinden kaynaklanıyor bence. Microsoft ile anlaşması tam bir hayal kırıklığı ve symbian ın bundan sonra ne olacağı muamma. N9 acaba symbian lamı çıkacak ellerindeki dilberim N900 ü heder ettiler,neyse... Son güncellemden sonra ki N8 in web performansı ne durumda,gezinme, facebook video, flash siteler anladınız siz beni :)
Son olarak şuan eleye eleye 2 cihaza kadar indirgedim seçenekleri. Nokia N8 yada Apple iPhone4. HTC yi pil performansı ve orta sınıf malzemesinden dolayı eledim. İlginize teşekkür ederim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt