Z2 getirt bence.
İkisinide alma bence. Z2 bir başka. Ben olsam direk onu isterdim yani.isterdim ama büyük ihtimal ya note 3 gelecek yada iphoneböyle bir ihtimal var iiphone gelrse anneme verceğim hep bi iphone hayali kuruyordu dün konuştum dayıma söyle dedim kabul etmed ben belki konuşurum sonra iphone yi ona verirsem kedim Türkiye'den ya Lg g2 yada note 3 alacağım
İkisinide alma bence. Z2 bir başka. Ben olsam direk onu isterdim yani.
Diğerlerine göre pahalı ama kesinlikle değer. Baya götürür yani seni. Karar sana kalmış.konuşurum sonra şimdi z2 tabiki isterim ama yük olmak istemem sonuçta
İlk önce aldınız mı diye sor. Bozulmasınlar.söylesem mi daha konuşmadım amailk başta bana iphone getirecekti şimdi dersem ya almışsa daha tam bi bilgim yok birgün aradığında konuşacam artık
İlk önce aldınız mı diye sor. Bozulmasınlar.
Oradaki alışveriş merkezleri falan indirim yapabilirler. Onlara sorman lazım.aynen haklısınız yaza doğru gelecekler ağustos başı o zamana kadar fiyatı düşer ama büyük bir ihtimal almamıştır diye düşünüyorum ağustosa kadar fiyat düşer demi ?
Oradaki alışveriş merkezleri falan indirim yapabilirler. Onlara sorman lazım.
z1 veya z2 benim favorim z1 tavsiye ederim yazmakla olmuyor bi elinize alıp yazın![]()
Z1 in ekranı çok kötü ve çok kaba duruyor. Z2 daha iyi ona göre.
z1 getirtir bak laf olarak yazmıyorum normal android cihazı değildir eline al kameradaki uygulamaları falan keşfet inanılmaz(üstelik 300 euro değerinde uygulama oyun)hediye ücretsiz indiriyosungetirtme sorun olur o yüzden yoksa öyle ir sorun olmasaydı çoktandır istemiştim

japonların çoğu şeyi çok sağlamdır