Karalux’dan 24 ayar altın kaplama Blackberry Priv geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Karalux’dan 24 ayar altın kaplama Blackberry Priv geldi
Bence harika durmuş :bud:


Blackberry’nin yeni Android akıllısı Priv, Vietnam’da altın kaplama olarak da alınabilecek…


Akıllı telefon pazarında özellikle son dönemde altın rengi büyük bir rağbet görmeye başladı. Apple’ın iPhone modelleri başta olmak üzere bir çok üretici cihazlarını altın rengi ile sunarken, ayrıca son dönemde Roze Altın rengi de yükselişte.



Diğer taraftan gelir düzeyi yüksek olan kişiler ise altın renginden de öteye geçerek, gerçek altın ya da altın kaplama akıllı telefon modellerine yöneliyorlar. Özellikle Apple’ın iPhone modelleri ile Samsung’un üst seviye Galaxy modelleri bu açıdan rağbet görüyor.

Vietnam merkezli bir firma olan Karalux, altın kaplama akıllı telefonlar sunan bir firma, ve daha önce firmanın sunduğu altın kaplama bazı modelleri haberlerimizde sizlere göstermiştik. Firma şimdi de Kanada kökenli Blackberry’nin yeni Android akıllı telefonu Blackberry Priv’i altın kaplama olarak sunuyor.



Blackberry Priv, ABD, Kanada, İngiltere gibi bazı ülkelerde satışa sunulmuş durumda ve 5 Aralık tarihinde de Vietnam’da yerini alacak ve Karalux da bu cihazı 24 ayar altın kaplama olarak da isteyen teknoloji meraklılarına sunacak.

24 ayar altın kaplama Blackberry Priv’nin fiyatı ise hiç de ucuz değil. Firma bu cihaz için 1100$ fiyat etiketi belirlemiş. Ancak Vietnam dışındakiler için bu fiyat 1300$ seviyesine yükseliyor.

Karalux’dan 24 ayar altın kaplama Blackberry Priv geldi - MaxiCep

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 


Üst Alt