Karadeliğin içine girersek ne olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Superfan

Superfan

Üye

gambolun oyun bagımlısı babası :kop2: :D cok zevkli bir cizgifilm gambol :ehe

Memelerini maşayla tutturmaya çalışırken çekilen bir resmi olsa daha iyi olurdu :kop2:

Aslında istediğim resmi belki biliyorsundur.Darwin'i zeki zannediyorlar.Onu bir odaya kapatıyorlar.Daha sonra kalemi alnına sürterek düşünmeye çalışırken kalın bir çift kaş oluyor.İşte o hoşuma gidiyor :kop:

Dampierre

Dampierre

Üye
kara delik çok yüksek çekim gücüne sahip olduğu için ışık falan herşeyi çekiyor, absorve ediyor, hiçbirşey yansımayınca siyah renk oluyor. İçine girmek değilde, çekim kuvvetinden çıkamayacak kadar yaklaşırsan, herhangi bir cismi atom atom ip şeklinde çekiyor, örneğin seni çekmeye başladı, bir tarafından ya da birkaç tarafından aynı anda ip gibi uzamaya başlarsın, tek atom şeklinde uzarsın, o şekilde içine çeker, kısaca kara deliğe ölmeden girmek imkansız. Tek yol var o da antimadde, onunda 30 gramı 1.5 milyar dolar gibi bir fiyata üretilebiliyor, ama 30 gram %1 lik ihtiyacı bile karşılamıyor.

15097

15097

Üye

Memelerini maşayla tutturmaya çalışırken çekilen bir resmi olsa daha iyi olurdu :kop2:

Aslında istediğim resmi belki biliyorsundur.Darwin'i zeki zannediyorlar.Onu bir odaya kapatıyorlar.Daha sonra kalemi alnına sürterek düşünmeye çalışırken kalın bir çift kaş oluyor.İşte o hoşuma gidiyor :kop:

evet :kop2:

Adilx05

Adilx05

Üye
hadi arkadaşlar bilimsel konuşuyoruz :pro:
Kardeliğin İçine Girersek Ki Aslında Girme Diyemeyiz Karadelik Çok Çok Çok Yüksek Yoğunlukta Bi Madde Ve Bi Püskürteç Gibi Çalışır Şöyleki Mesela Evimizde Bir Karadelik Var İçine Taş Attık Taş Fotonlarına Kadar Ayrılır Dikkat Edin Atom Demiyorum Maddenin En Küçük Yapıtaşı Olan Işık Fotonlarına Ayrılır Bu Durumda Zaten Ortada Madde Diye Bişey Kalmaz Ve İçine Girmiyoruz O Bizi Direk Fırlatıyor :oke: Ama Boyuttan Boyuta Geçme Miti Sanırım 1990'lı Yıllardan Kalma Bişey :oke:

pelın_

iğrenç bişey söliycem TÜRKÜN UZAYLA İMTİHANI DIYE fı flım vardıya orda girmişlerdi ablanlar gezegeni bulmuşlardı belki bizde bı gezegen bulluruz

hahay pelin sus
iğrençsin

• Beğen
Tepkiler: __xXx__ ve M. tAHA
Superfan

Superfan

Üye
Biraz düşününce "Ablanlar" sanki laf atıyormuş gibi .. :bangin:

15097

15097

Üye
iğrenç bişey söliycem TÜRKÜN UZAYLA İMTİHANI DIYE fı flım vardıya orda girmişlerdi ablanlar gezegeni bulmuşlardı belki bizde bı gezegen bulluruz

hahay pelin sus
iğrençsin
onlar nebulaya girmemisler miydi :ehe :sirit:

cukuleaks

Üye
Kara delik asiri yuksek cekim enerjisine sahip boyutsuz bir varliktir. İcine cektigi herseyi atom kucuklugunde bir cekirdegin icine hapseder. Ve karadelihe.nerden bakarsaniz bakin ayni sekilde yuvarlak gorunur. İcine hapseder hani isterse dunya isterse mars olsun ne varsa ceker yutar.

- - - Eklendi - - -

Diger tarafa atarmi atmazmi bilinmez ama taaada nereye atar o bilinmez. Sunuda ekleyeyim. Bilim teknil dergisi dvd yollamisti bana. Kara delige girerken zaman asiri sekilde genisliyormus genisliyoooor. En snuna beyaz bir noktacik olusuyor ve bu noktada ne oldugu bilinmiyor deniyor video bitiuyor. Yuce Allahin Mukemmel kuvveti. O alemlerin rabbi.

- - - Eklendi - - -

Alemlerin rabbi demisken lafi gelmisken soyleyeyim :) Alemlerin! rabbi demek bence bizden baska alemlerde yani uzaylilar dedigimiz.seylerinde var olduguna isaret. Ayrica bu koskocaman evrenin saaadece ama sadece bizim icin yapildigina pek aklim ermiyor. Bence baska canlilarda var...

onurahmet03

onurahmet03

Üye
Kara delik asiri yuksek cekim enerjisine sahip boyutsuz bir varliktir. İcine cektigi herseyi atom kucuklugunde bir cekirdegin icine hapseder. Ve karadelihe.nerden bakarsaniz bakin ayni sekilde yuvarlak gorunur. İcine hapseder hani isterse dunya isterse mars olsun ne varsa ceker yutar. - - - Eklendi - - - Diger tarafa atarmi atmazmi bilinmez ama taaada nereye atar o bilinmez. Sunuda ekleyeyim. Bilim teknil dergisi dvd yollamisti bana. Kara delige girerken zaman asiri sekilde genisliyormus genisliyoooor. En snuna beyaz bir noktacik olusuyor ve bu noktada ne oldugu bilinmiyor deniyor video bitiuyor. Yuce Allahin Mukemmel kuvveti. O alemlerin rabbi. - - - Eklendi - - - Alemlerin rabbi demisken lafi gelmisken soyleyeyim :) Alemlerin! rabbi demek bence bizden baska alemlerde yani uzaylilar dedigimiz.seylerinde var olduguna isaret. Ayrica bu koskocaman evrenin saaadece ama sadece bizim icin yapildigina pek aklim ermiyor. Bence baska canlilarda var...
Uzaylıları Bilmem Ama Kuranı Kerimde geçen daha çok boyutta alem dünya topluluğu farklı canlılar varmış. Ama biz bunları göremiyormuşuz. İnternetten Kısa Araştırma ve coğrafyacıyla konuşmuştuk . Yalnız değiliz dünyada .

theyunus

theyunus

Üye
Arkadaslar bırakın dunyayı ayı marsı
Güneşlerde bile canlılar var
Balıklar Deniz'de nasil kolaylıkla yaşayabiliyorsa güneşlerde de yaşayanlar Allah'ı tesbih edenler var
Güneşler dedim
Çünkü sadece bizim güneşimiz yok
Parlayan yanıp sonen tum yıldızlar
Patlamalar yaşayan güneşlerdir
Birde diger gezegenleri ,
görünenleri görünmeyeleri ,
Evreni Kainatı duşunun
Hepsin de yaşayanlar var
Kainat cıvıl cıvıl
Aynen Dünya da olduğu gibi ,
Sadece insanın gözü KÖR olmuş ondan sebep göremiyor.

cukuleaks

Üye
Uzaylıları Bilmem Ama Kuranı Kerimde geçen daha çok boyutta alem dünya topluluğu farklı canlılar varmış. Ama biz bunları göremiyormuşuz. İnternetten Kısa Araştırma ve coğrafyacıyla konuşmuştuk . Yalnız değiliz dünyada .

Uzaylilardan kastım dediğin gibi bizim disimizdaki canlılar. Ve kesinlikle varlar. Dünyanın dışında canlı arıyoruz. Ve bunu ararken "canli" terimini "oksijen veya su varsa canlıda vardir" diye tanımliyoruz. Halbuki. Bu canlı dediğimiz kavramı bildiklerimizle araştırıyorum. Yani kisitliyiz. Oksijensiz susuz yaşayan canlılardan olabilir. Hatta canlı dediğimizde illa koca kafalı yeşil vucutlu şeyler gelmesin aklımıza. Mikro boyutlarda canlılardan var. Ve Youtubedan video izleyin. Dünyamızın evrendeki yeri yazarsaniz çıkar. Dünya evrende toz taneciginin ceyreginin ceyreginin ceyreginin yarısının ceyreginin çeyreği kadar bile bir yer almıyorki bide insanları düşünün. Yok denecek kadar küçüğüz. Bence bukadar evrende sadece biz olamaz. Mantık almıyor. Hadisler ayetlerdede yazıyordu mutlaka. Allahın sonsuz Kudreti... Rastlantı değil.

- - - Eklendi - - -

Birde şuna dikkat çekmek istedim "Alemlerin Rabbi olan Allah"
Tek değiliz.

Edit :arkadaşlar SwiftKey kullaniyorumda biraz yanlış olabilir kelimeler.

larten123

larten123

Üye
bence boyut değiştiririz ya da sürüklenip yok olur gideriz

15097

15097

Üye
:hmmm

cukuleaks

Üye

o nasıl profil fotoğrafı bilader akşam akşam tam uyuycaktım sayfayı aşa çektim olduğum yerden zıplayıp kendi etrafımda 2 tur attım sonra kıbleye dönüp korkudan bayılmadığım için Allaha şükrettim. :D

Superfan

Superfan

Üye
o nasıl profil fotoğrafı bilader akşam akşam tam uyuycaktım sayfayı aşa çektim olduğum yerden zıplayıp kendi etrafımda 2 tur attım sonra kıbleye dönüp korkudan bayılmadığım için Allaha şükrettim. :D
Bende çok seviyorum onun avatarını.

Joker.

Joker.

Üye
hocaya sormuştum
zaman kavramı olmadığından dolayı hemen yaşlanıp ölürüzd demişti

cukuleaks

Üye
dünyadan 470 bin kilometre uzağa kebab yollayacak bir kebabçı varmı ücretsiz servis olsun. bir porsiyon adana kebab adres m1oo galasisi 4. yıldız sonraki sönmüş yıldız olan karadelikteyim. Not: gelirken 9 10 adet elfeneri falan getir burası zifiri karanlık. göz gözü görmüyo.

arkadaşlar karadelikler ışığın bile yutulduğu yerlerdir. Benim fikrime göre kardelikler tam bir anti madde madenidir. çünkü madde ve anti madde buluşurlarsa yok olurlar ve nereye gitti bilinmiyor ortadan yok oluyorlar en azından bilim adamlırı şu an bunu sölüyo eğer karadeliklerde yutup yok ediyorsa o zaman anti madde vardır içinde.

biraz şaka ve biraz bilimle umarım bilgilenirsiniz.
Konuyu açan arkadaş çözüm bu. Bir madde birde anti madde var bunu okuyunca hatırladım bilim tekniik dergisinden. yani bu evrenin bir kopyası daha var. Eğerki anti maddeyle buluşurksa madde yok olur. Demekki karadelik anti madde kaynağı. Ve herşeyi yutarken kendisine denk gelecek ve kendisinide yutacak böylece herşey yok olacak. Karadeliğin kardeliği yutmasınıda başka biyerde okumuştum. Çözüm budur

55_BeRKaN_55

55_BeRKaN_55

Üye
(kara delikler içinden sadece kızılötesi ışığı geçiren bir vakum aracıdır bu yüzden içinden geçmemiz için ilk kızılötesi canlılara dönüşmeli diğer tarafa geçince eski halimize gelebileceğimiz bir teknoloji ürünü geliştirmeliyiz karadelik farklı galaksileri birbirine bağlar iki taraflı çalışır) ben bunları biliyorum

Üst Alt