Kara kalem çalışmaları paylaşin

Sponsorlu Bağlantılar

3mremr3

3mremr3

Üye
    Konu Sahibi
Kara kalem çalışmaları paylaşin
Siz paylaşin bende çizim :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

:naughty:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

Bu Resim Otomatik olarak ufaltılmıştır. Resmi Büyütmek için buraya tıklayınız. Resmin Orjinal Ölçüsü 579x519 ve boyutu 189 KB.

Bu Resim Otomatik olarak ufaltılmıştır. Resmi Büyütmek için buraya tıklayınız. Resmin Orjinal Ölçüsü 600x450 ve boyutu 27 KB.

Bu Resim Otomatik olarak ufaltılmıştır. Resmi Büyütmek için buraya tıklayınız. Resmin Orjinal Ölçüsü 1024x690 ve boyutu 124 KB.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

Masha

Masha

Üye
Bu Resim kara kalem çalışması değil sanırım.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bende kara kalem çalışması olmadığını düşünüyorum. Eğer gerçekten kara kalem çalışması ise resmi yapanın el becerisi çok iyi...:oke:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
:rica:

yakup_281

yakup_281

Üye
vay anasını ben cin ali bile çizemiyorum

Asteroid9

Asteroid9

Üye

:ehe

delrico

delrico

Emekli Yönetici
ilk baştaki resimler pc oyunlarından kaçmış gibi warcraft knight online filan:kop::kop:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bence kendin birşeyler yapmaya çalışmalısın paylaşın çizeyim demişsin ya ondan dolayı söylüyorum ama eğer resmini geliştirmek istiyorsan çiz bu resimleri yavaş yavaş gelişir çizim becerin :oke:

lolaman

lolaman

Üye
Var ya şu gölgelemeyi bir çözebilsem olay biter ama gölgeleme yapamıyorum nedense...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Var ya şu gölgelemeyi bir çözebilsem olay biter ama gölgeleme yapamıyorum nedense...

internette teknikleri mevcut çizimin sırları mı ne öyle bir kitap vardı orada gölgelendirme teknikleri var :oke:

lolaman

lolaman

Üye
İlk gölgelemeyi T-Shirt üzerinde deneyeceğim.Bakalım nasıl olacak. :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
İlk gölgelemeyi T-Shirt üzerinde deneyeceğim.Bakalım nasıl olacak. :D

t-shir çok zor olur küp, daire gibi cisimleri gölgelendirerek başlamalısın sonra yavaş yavaş farklı şeyler çizerek onun üstünde denersin :oke:

lolaman

lolaman

Üye
Kardeşim yormuş sizi çok özür dilerim onun adına.O böyle resimleri çok merak eder ama çizemez merak sebebi benim :) Ben bayağıdır çiziyorum.Şu ana kadar ki en iyi çizimim ise bu :)

Uploaded with

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Kardeşim yormuş sizi çok özür dilerim onun adına.O böyle resimleri çok merak eder ama çizemez merak sebebi benim :) Ben bayağıdır çiziyorum.Şu ana kadar ki en iyi çizimim ise bu :)

Uploaded with

o yorumları yazan kardeşin miydi yani? Azcık çalıştır o zaman çocuğu :oke:

Üst Alt