Kapaklı tasarım ile gelen Gionee W909, 29 Mart tarihinde duyurulacak

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Kapaklı tasarım ile gelen Gionee W909, 29 Mart tarihinde duyurulacak
Gionee, bu ay sonunda yeni bir akıllı telefon modelini resmi olarak duyuracak…



Çin’in son dönemde ön plana çıkan akıllı telefon üreticilerinden olan Gionee, özellikle geçtiğimiz sene Marathon adı ile sunduğu ve bataryası ile dikkat çeken modellerle gündeme gelmişti. Yeni modellerini 2016’da sunmaya devam eden firma, çok yakında yeni bir model duyurusu daha gerçekleştirecek.



Gionee W909olarak gelecek olan bu yeni akıllı telefon geçtiğimiz Ocak ayında benchmark sitesi olarak GeekBench’de görünmüştü. Firma şimdi de bu akıllı telefonu için düzenleyeceği etkinlik için basın davetiyelerini gönderirken, etkinlik tarihi ise 29 Mart olarak belirlenmiş.

Bu yeni akıllı telefon kapaklı tasarım ile satışa sunulacak. Genellikle akıllı telefon üreticileri tamamen dokunmatik ekran ile cihazlar sunarken, Çin’de Samsung başta olmak üzere bazı firmalardan hala bu tasarım ile üst düzey modeller sunuyor.

Gionee W909 akıllı telefonun 4.2″ büyüklüğünde dokunmatik iki ekran ile geleceği kaydediliyor. Ekran çözünürlükleri ise 1280×720 piksel olarak belirlenmiş. 4GB sistem belleği içereceği kaydedilen yeni akıllı telefonun dahili veri kapasitesinin ise microSD kart ile artırılabilir şekilde 32GB olacağını söyleyebiliriz.

MediaTek’in 2 GHz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli 64-bit tabanlı Cortex-A53 işlemci ve Mali-T860 grafik işlemci içeren Helio P10 yonga setinden güç alacak olan Gionee W909, ayrıca 16MP arka kamera ve 5MP ön kamera içerecek. Fiyatının ise $615 (CNY 4,000) civarında olacağı kaydediliyor.




Kapaklı tasarım ile gelen Gionee W909, 29 Mart tarihinde duyurulacak - MaxiCep
 


Emre

Üye
Berbat görünüyor
 


Üst Alt