Kanıtıyla İnternetten para kazanmak(Ayda 130$+)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nabucco25

Üye
teşekkürler

ccamalan

ccamalan

Üye
Merhaba,
bende açıkçası butip bir siteyle uğraşıp havayı alınca pek sıcak bakmıyorum ama içeriden biride dürtüyor bir dene diye sonuçta kaybedeceğim boş zamanımı kullanacağım boşa geçen bir boş zamandan başka birşey olmayacak.Fakat bunun için burada ne yapılması gerektiği dosyamı upload yapılıcak? downloadmı? anlamadım upload yapınca başka birşey yapıcazmı yani gidişat nasıl yapılması gerekenler nedir açarsan sevinirim.

aqua_isk

Üye

--------------- Ekleme ---------------

salih1906baba

salih1906baba

Üye
saolasın bilgilendirme için

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
Arkadaşlar neden bu kadar karamsarsınız. Arkadas gelıp burda kullanımınıza sunmus. Sadece bı kac mesajda 4000$ demıs o 400$ olacak gerısı dogru :)

daha once tıkla-kazan tarzı sıtelerle ugrastım ama hıcbırı vermıyor para. Bunu arastıracagım ama.

Rapıdshare hesabım var benım orda 70GB dosya var ve aktıf olarak ındırılıyor, tabı artık bı kazancı yok onun da, eger bu dedıgın gıbı ıyı para verıyorsa kullanılabılır.

Benım sorum upload yaparken sartlar ne? Max kac mb? Kac gun barınıyor dosya? Down yaparken herkes uye olmak zorunda mı? Kac sn beklıyorlar? Indırme hızı nasıl? Bunların hepsı onemlı...

Bılgısayardan gırdıgımde nete ınceleyecegım ama. Bazı seylerı ö.m. den de atabılırsın bana kardes... Mesela sen kac dosya ekledın, neler mesela?

Saygılar...

--------------- Ekleme ---------------

Çok saçma yaa... Üye oldum, baktım, inceledim... Upload yapılan dosyaları indirmek için reklamlar çıkıyor onlara tıklayacan diyor, yok ordan melodi satın alacakmışız numaramızı yazıp falan filan... Bi dosya bile indiremedim.. Hayal bu da!

Hele o kadar kolay kim para verir. Download başına 40Cent ne demek! Benim 40.000 Download yapılmış dosyalarım var rapidsharede... O hesaba göre 16.000USD sırf 1 dosya kazandırırdı bana :D GÜYA :D :D :D

NEyse ağzımızın payını almış olduk...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt