Kanıtıyla İnternetten para kazanmak(Ayda 130$+)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orcinusorca

Üye
    Konu Sahibi
Kanıtıyla İnternetten para kazanmak(Ayda 130$+)
Hızlagelişen sanal dünyada hergün kaşınıza yeni fırsatlar yeni teklifler çıkmakta.Hepside size en iyisini vaad etmekte ama gerçekten vaad ettikleri kadar iyiler mi? Hoşgeldiniz download başına para kazanbileceğiniz yeni nesil bir upload sitesidir.Size sundukları ise yüksek geri ödeme,kullancı dostu arayüzü ve ilgli yönetici kademesi. ShareCash i farklı yapan ne? 1000 indirim işlemine karşın 5 dolar veren sitelerin aksine ShareCash size her download başına 40 cent ile 80 cen arasında ödeme yapan bir sisteme sahitptir.Bu değer ise günümüzde henüz hiçbir dosya paylaşım sitesinin teklif edemediği bir değerdir,yani mevcut en karlı sistemdir.Üstelik dosyalarınız belli birboyutta olmasıda şart değildir.Ufak boyutlu bir metin belgesinin bile indirlmesi gelir elde etmeniz için yeterlidir. Sistemin Bazı Özellikleri: >Mevcut en yüksek download teklifi-Dosya başına 40-80 cent kazanma >Davetiye sistemi-Yeni üyeler davet edererk adlıklarının %10 unu ek olarak elde etme >Premium üyelik-Sizin dosyanızı indiren kişi pramium hesap aldığında 75% oranında gelir elde etme >Affiliate mesaj sitemi-Üye ettiğiniz kullanıcılarla site üzerinden rahat mesajlaşma sistemi >Düşük ödeme limiti-10$ ve üzeri meblağların talep edilebilmesi >Dosya çeşidi sınırlamsı olmaması-Her türlü dosyayı upload edebilmeniz >Upload Manager-Rahat dosya upload imkanı sağlayan basit arayüz >7/24 online forum ve canlı chat servisleri >Remote upload-Uzak bağlantı ile başka yerlerde mevcut olan dosyalrını aktarabilme özelliği. Hemen kazanmaya başlayın. Ödeme kanıtı 1 ; Buda aldığım 2. ödeme; Sitenin paypal üzerinden ödemeyi deteklemsi sayesinde gerçek olrak elinze paranın geçebilceği bir sistemle karşı karşıyasınız... [/URL] sizde kazanmaya başlayın!

• Beğen
Tepkiler: MUHAMMED, Lord_oF_Dark, karizmakankiler ve 1 kişi daha

karizmakankiler

karizmakankiler

Üye
nasıl oluyo ya buraya üye olup dosya indirdikten sonra para mı kazanıyoz bizden para talep etmiyor mu bu site

böyle bi kaç tane site dudum ama inanmadım bide ayda 130 dolar demişsin ama 40-80 sent diyon kafam karıstı biraz

--------------- Ekleme ---------------

parayı neyle alıyoz postaneden falan mı geliyo

orcinusorca

Üye
    Konu Sahibi
nasıl oluyo ya buraya üye olup dosya indirdikten sonra para mı kazanıyoz bizden para talep etmiyor mu bu site

böyle bi kaç tane site dudum ama inanmadım bide ayda 130 dolar demişsin ama 40-80 sent diyon kafam karıstı biraz

--------------- Ekleme ---------------

parayı neyle alıyoz postaneden falan mı geliyo

şimdi sen dosya upload edip paylaşıyorsun.Senin dosyanı insanlar indirkçe sen para kazanıyorsun.Dosya başına 40 cent ile 80 cent arasında ödeme yapıyorlar.Bazı indirmelerde 7.5 dolar kazanıyorsun(ama çoook nadir)

130 dolar benim kazandığım para olduğu için öyle bir başlık hazırladım :)

Bu arada parayı ben paypaldan alıyorum.Onlar paypala yolluyor bende ordan kredi kartıma çekiyorum.İstersen banka hesabına havalede yaptırta bilirsin.Ben daha iban numaramı almadığım için bu kredi kartıma çektim parayı :)

Yukardaki ödemelr vs hespi bana ait,sistem yalan değil ve bundan binlerce dolar para kazanan insanalr var.Türkiyede butür şeylere insanlar inanmıyor ama resimler ortada,daha ne söyliyebilirimki :)

erhanandosman

erhanandosman

Üye
benım takıldıgım daha güzel imzamda var

Paranoya

Paranoya

Üye
bence gerçektir bu aralar çok duymaya başladık mesela hotfile upload siteside aynı işi yapıyor .
Biraz düşünmek ve çok araştırmak gerek böyle şeylerde.

orcinusorca

Üye
    Konu Sahibi
bence gerçektir bu aralar çok duymaya başladık mesela hotfile upload siteside aynı işi yapıyor .
Biraz düşünmek ve çok araştırmak gerek böyle şeylerde.

Hotfile 1000 download için 5 dolar verirken sharecash 1000 dl için 400 dolar veriyor :D

Kantılar kelimelrden fazlasını anlatıyor.Artık gerisi size kalmış...

Ben burdayım,aklınıza takılanları sormaktan çekinmeyin.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Hotfile 1000 download için 5 dolar verirken sharecash 1000 dl için 4000 dolar veriyor :D

4000 dolar veriyor ozmn calismayalim bunla ugrasalim bukdarda abartilmaz ya

orcinusorca

Üye
    Konu Sahibi
4000 dolar veriyor ozmn calismayalim bunla ugrasalim bukdarda abartilmaz ya

abatttığım bişey yok,bilmeden abartan sizsiniz.Hiç merak edip ne nedir bakmadığına bile eminim.Sadece laf kalabalığı... ;) Alttaki resimde kanıt mevcut ama yinede inanmayacağına eminim....

:oke:

Ben güvenemiyorum böyle sitelere.. ama deniycem bi ara

Arkadaşım ben 2 kez ödeme aldım,ödemelerde yukarda.Hatta parayı paypaldan çektim bile,200tl bankaya tranfer edildi.Buda onun kanıtı.

Onca kanıta rağmen inamayan varsa saygı duyarım ama konuyu saptırmasınlar lütfen....Eğer araştırıpta aklına birşey takılan olursa seve seve yardımcı olurum ;)

office boyxD

Hotfile 1000 download için 5 dolar verirken sharecash 1000 dl için 4OOO dolar veriyor :D

4000 dolar veriyor ozmn calismayalim bunla ugrasalim bukdarda abartilmaz ya:nono:
hakkaten ya okadar da abartma da biraz inandırıcı ol bari de insanlar kansın:d:
4OOO dolar 0 sitenin aylık geliri olmasın?:kop:

izmirligenc

izmirligenc

Üye
yani simdi 1000 dl için 4000 dolar veriyor degil mi

orcinusorca

Üye
    Konu Sahibi
Nisan ayına ait hesaplar bugün kapatıldı.Buda nisan ayı gelirim;

Ödemeler ise ayın 15 de başlıyor.

Üye değilseniz bu fırsatı değerlendirim derim ;)

Lacrymosa

Üye
Yasadışı dosya upload edin, paranız varsa ceza olarak ödeyin yoksa ömrünüz hapishanelerde geçsin...

erhanandosman

erhanandosman

Üye
türk sitesi bulun bence

sphone

sphone

Üye
kredi kartı olması şartttt oda bende yokkkk

orcinusorca

Üye
    Konu Sahibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt