hem 820 yi hem 920yi deneme imkanım oldu hemde uzun sürelerce ne ios ne andriod wp bambaşka bi boyut bence farklılık isteyen herkes denemeli ayrıca s3ün donanımına bakarak 920 donanımın daha geride olduğunu kabul edersek 920 o haliyle bile daha stabil ve gel her alanda kapışırım dercesine kükrüyo adeta 
5800 bi efsane kabülümdürhem 820 yi hem 920yi deneme imkanım oldu hemde uzun sürelerce ne ios ne andriod wp bambaşka bi boyut bence farklılık isteyen herkes denemeli ayrıca s3ün donanımına bakarak 920 donanımın daha geride olduğunu kabul edersek 920 o haliyle bile daha stabil ve gel her alanda kapışırım dercesine kükrüyo adeta
![]()

Aynen katılıyorum arkadaşım örneğin s3 kullanan arkadaşım çok adamlardaki işlemci benim pcde yok hala tıkandığı zamanları gözümle görüyorum android güzel kötü demiyorum ama 4s e android kur bakalım stabil oluyomu geçen gün arkadaşım 670 liraya lg nin android 3,7 versiyonlu telefonunu almış aldım baya kurcaladım yemin ediyorum değil 670 370 lira vermem![]()
peki android birden fazla bağlantı yapma imkanı tanıyormu tabiki hayır symbian 2 ayrı bağlantı yaparak 2 ayrı video indiriyor.
Android 2 video yu 1 satte indirirken
Symbian 30 dk indirir
Sınırsız internet ler icin en iyi symbian 96kbps +96kbps =192 kbps yapar
Symbian nın tek avantajı bu
nasıl yani orayı bi türlü anlmadımpeki android birden fazla bağlantı yapma imkanı tanıyormu tabiki hayır symbian 2 ayrı bağlantı yaparak 2 ayrı video indiriyor.
Android 2 video yu 1 satte indirirken
Symbian 30 dk indirir
Sınırsız internet ler icin en iyi symbian 96kbps +96kbps =192 kbps yapar
Symbian nın tek avantajı bu
nasıl oluyor oYanlışın var 2 değil 5 adet yapıyorum
video nasıl indirebilirim ki
nasıl yani orayı bi türlü anlmadım
nasıl oluyor o
5 ayrı internet ayarıyla
5 tane ayar vardır
Vodafone internet 1
Vodafone internet 2
Vodafone internet 3
Vodafone internet 4
Vodafone internet 5
Bunların Erisim noktası ismini ve kullanıcı ismini 5 de ayrı olacak isim yada rakam yazın hepsi ayrı olsun
tamam orasını anladım da neye yarıyor bu nasıl çalışıyor