Kandırılan insanlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Topal Pire

Topal Pire

Üye
Şimdi ben 5800 dışında bi telefonla rahat edemem ya. Hangi telefonla oyunları tornavida ile oynayacağım ki ? Hangi telefonla top sektireceğim ki ? Hangi telefonla yeniden başlatma yapacağım ki :ehe

Forever Symbian Forever 5800

pissed26

pissed26

Üye
5800 bi efsane kabülümdür :D hem 820 yi hem 920yi deneme imkanım oldu hemde uzun sürelerce ne ios ne andriod wp bambaşka bi boyut bence farklılık isteyen herkes denemeli ayrıca s3ün donanımına bakarak 920 donanımın daha geride olduğunu kabul edersek 920 o haliyle bile daha stabil ve gel her alanda kapışırım dercesine kükrüyo adeta :D

Topal Pire

Topal Pire

Üye
5800 bi efsane kabülümdür :D hem 820 yi hem 920yi deneme imkanım oldu hemde uzun sürelerce ne ios ne andriod wp bambaşka bi boyut bence farklılık isteyen herkes denemeli ayrıca s3ün donanımına bakarak 920 donanımın daha geride olduğunu kabul edersek 920 o haliyle bile daha stabil ve gel her alanda kapışırım dercesine kükrüyo adeta :D

Evet çünkü Windows Phone 8 kapalı kod kaynaklı bir işletim sistemi. Android açık olduğu için hızını da etkiliyor. Ayrıca Windows Phone 8 donanımı verimli kullanıyor düşük donanımla bile daha hızlı oluyor. Android donanım ister. Wp'de böyle bir durum yok. Marketi gelişsin hataları düzeltilsin o zaman çok daha iyi olur.

pissed26

pissed26

Üye
Aynen katılıyorum arkadaşım örneğin s3 kullanan arkadaşım çok adamlardaki işlemci benim pcde yok hala tıkandığı zamanları gözümle görüyorum android güzel kötü demiyorum ama 4s e android kur bakalım stabil oluyomu geçen gün arkadaşım 670 liraya lg nin android 3,7 versiyonlu telefonunu almış aldım baya kurcaladım yemin ediyorum değil 670 370 lira vermem :)

• Beğen
Tepkiler: EmReRoĞlU
Topal Pire

Topal Pire

Üye
Aynen katılıyorum arkadaşım örneğin s3 kullanan arkadaşım çok adamlardaki işlemci benim pcde yok hala tıkandığı zamanları gözümle görüyorum android güzel kötü demiyorum ama 4s e android kur bakalım stabil oluyomu geçen gün arkadaşım 670 liraya lg nin android 3,7 versiyonlu telefonunu almış aldım baya kurcaladım yemin ediyorum değil 670 370 lira vermem :)

Hepsi Android ama Hepsinin yazılımları aslında farklı.Zaten en son alacağım telefon markası Blackberry ve LG .

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
androidle symbian bence asla karşılaştırılamaz android her halukarda symbiandan daha iyidir.

EmReRoĞlU

Üye
NOKİA telefonların şöyle bir +'sı var.
Benim şu ana kadar gördüğüm android telefonları veri paketini açıp internete bağlanırken 2 saat bekliyorlar,nokia'da iseböyle bir sorun yok :) Tabi wlan ağaından bağlanılırsa nokia'ya bin basıyor malesef :(

murat.122a

murat.122a

Üye
peki android birden fazla bağlantı yapma imkanı tanıyormu tabiki hayır symbian 2 ayrı bağlantı yaparak 2 ayrı video indiriyor.
Android 2 video yu 1 satte indirirken
Symbian 30 dk indirir
Sınırsız internet ler icin en iyi symbian 96kbps +96kbps =192 kbps yapar
Symbian nın tek avantajı bu

boyabatlı

boyabatlı

Üye
peki android birden fazla bağlantı yapma imkanı tanıyormu tabiki hayır symbian 2 ayrı bağlantı yaparak 2 ayrı video indiriyor.
Symbian 30 dk indirir

Yanlışın var 2 değil 5 adet yapıyorum

kurd-0

Üye
Symbian 30 dk indirir
nasıl yani orayı bi türlü anlmadım
Yanlışın var 2 değil 5 adet yapıyorum
nasıl oluyor o

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
video nasıl indirebilirim ki

murat.122a

murat.122a

Üye
nasıl yani orayı bi türlü anlmadım

nasıl oluyor o

5 ayrı internet ayarıyla
5 tane ayar vardır
Vodafone internet 1
Vodafone internet 2
Vodafone internet 3
Vodafone internet 4
Vodafone internet 5
Bunların Erisim noktası ismini ve kullanıcı ismini 5 de ayrı olacak isim yada rakam yazın hepsi ayrı olsun

kurd-0

Üye

5 ayrı internet ayarıyla
5 tane ayar vardır
Vodafone internet 1
Vodafone internet 2
Vodafone internet 3
Vodafone internet 4
Vodafone internet 5
Bunların Erisim noktası ismini ve kullanıcı ismini 5 de ayrı olacak isim yada rakam yazın hepsi ayrı olsun

tamam orasını anladım da neye yarıyor bu nasıl çalışıyor

murat.122a

murat.122a

Üye
tamam orasını anladım da neye yarıyor bu nasıl çalışıyor

Arkadas 5 ayrı bağlantı yaptığını idda ediyor onun telefonu ne bilmiyorum ama 5800xm enfazla 4 bağlantıyı kaldıra biliyor.5800xm in internet uygulamasını açınca wep ve arama çıkıyor 1.bağlantı wep den yapalım bağlantı şeçeneği vodafone internet 1 olsun bir video inerken menüye basıp arama ya gelelim bir video da ordan indirelim vadafone internet 2 secelim
2 tane de opera mini ve opera mobil den video indirelim.
4 ayrı bağlantıyla 4 ayrı video inecek yani 96kbps*4=384kbps veri tüketimi olur yani 4 video ayrı ayrı bağlantı kurulduğu icin her video 96kbps hızla iner

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt