Kandırılan insanlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Topal Pire

Topal Pire

Üye
Nokai 920 Bence Android'i ezer.

- - - Eklendi - - -

Nokia 920

Android diye genelleme yapmayın. Ne açıdan ezer onu söyle ? Tamam kamera da ezer ama Android telefonların hepsini işin içine katma.

smh60

smh60

Üye
Android Symbianı çooktan solladı

pantelli

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar siz konuyu tam kavrayamadınız konu android ws symbian değil konu 500 600 liralık telefonların kıyaslanması .d

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Konu amacindan disari cikiyor.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Android dusuk sekment cihazlarda deneme surumu program gibi oluyor.Fiyat artisinda ortada sorun kalmiyor.500 - 600 liraya Nokia alinmasi cok daha iyi oluyor..

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Android dusuk sekment cihazlarda deneme surumu program gibi oluyor.Fiyat artisinda ortada sorun kalmiyor.500 - 600 liraya Nokia alinmasi cok daha iyi oluyor..

Evet Android alacaksan yüksek model alacaksın.

Topal Pire

Topal Pire

Üye
o kadar ağır ki gerçekten eziyor :aha:

Sen ne bekliyordun peki ? Telefon kamera için ağır oldu.Yoksa Nokia 808 gibi arkada çıkıntı olacaktı. Tasarım bozulmasın diye öyle yapıldı.

kurd-0

Üye

Sen ne bekliyordun peki ? Telefon kamera için ağır oldu.Yoksa Nokia 808 gibi arkada çıkıntı olacaktı. Tasarım bozulmasın diye öyle yapıldı.

yazılımla ezemeyeceğine göre ancak öyle ezer

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye

Kırmana gerek yok :) Ben 5800 çok seve rek kullandım satmaya kıyamam dedim ama bu işlere çok vakit harcayıp kendimi üzdüğümü gördüm ve sattım :)

Aynen bende bu işlere fazla sardım ve bu durum beni rahatsız ediyor normal insanlar gibi sadece telefonu kullanmak istiyorum baş ağrısından başka birşey değil sanırım satışı yakın bunun :)

Topal Pire

Topal Pire

Üye
wp8 markete ayarı verebilirse ne ios ne android karşısında duramaz

Marketi yeni zamanla gelişecektir. Şimdiden 200.000 civarı uygulama var. Ama bu birkaç yıl içinde olur. Işletim sistemi gerçekten de çok iyi. Arkadaşta vardı kullandım biraz. Konutlara tepki süresi ve uygulama açış hızı çok hızlı.

furkan5800

furkan5800

Üye
Android candır can :D

• Beğen
Tepkiler: kurd-0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt