Kandırılan insanlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pantelli

Üye
    Konu Sahibi
Kandırılan insanlar
Merhaba arkadaşlar.Bence androidi öven insanlara hiç inanmayın tabi milyarlarınız yoksa... Yok flash yükleniyomuş yok proğram oyun desteği çokmuş hepsi boş işler.Kardeşim geçen gün yeni tel aldı galaxi ace bilenler bilir .Alana kadar çoooook iyi dedikleri android bi hayal kırıklığı çıktı nedenmi 1-bu fiyatttaki cihazların remi nerdeyse hiç bi oyun kaldırmıyo saten sistem 130mb ram yiyo.Rootlamadan flash filanda yok.Siz siz olun nokiadan şaşmayın.Tamam kabul s60v5ler geri kaldı ama s3 yazılımlılar hala çok sağlam benden söylemesi seçim sizin

Buğra

Buğra

Admin
düşüncenr katılmıyorum.
android özgürlüktür toplama bilhisayar gibi düşün ggrafik karti ram işlemci her telefonda farklidir bir s3 ile bir ace ayni degil

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Bu dediklerin Android'in düşük modelleri için geçerli. O yüzden 400 - 500 :tl:'ye android alacağına Nokia 603 almak daha mantıklı.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
bir s3 var bir note 2 birde ace var aradaki fark

codblackops2

codblackops2

Üye
ace almışsa öyle düşünmesi normal bi de note2 yi görsün bakalım :)

pantelli

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim android 4.0 lı 1gb ramli tabletimde var onda gayet memnunum ama ben baştada belirttim paranız çoksa sorun yok ama 500 600 lirslık bi android hiç bi işe yaramıyor

- - - Eklendi - - -

ace almışsa öyle düşünmesi normal bi de note2 yi görsün bakalım :)

Arkadaşım öyle diyonda bi not2 ile s60v5 li bi telefonun fiyatı bir değil mühim olan aynı değer aralığındaki cihazları kıyaslamak

Atacan-

Atacan-

Üye
Android ile Symbian karşılaştıralamaz bile.
Artık yazılımlar değil Donanım konuşuyor.
Donanımın iyiyse, yazılımında iyidir bu kadar basit.

• Beğen
Tepkiler: kurd-0 ve Süleyman
Süleyman

Süleyman

Üye
Ayrıca herkesin bildiği gibi Android donanım canavarı. Siz gelmiş 500-600 lük android teli
kıyaslıyorsunuz. Şunu kesinlikle unutmayın. Eğer android alınacakda 800-900 hatta 1000 TL
gözden çıkarılmalıdır. Çünkü En iyi performansı bu fiyattaki telefonlarda alırsın.

Türe

Türe

Üye
Ayrıca herkesin bildiği gibi Android donanım canavarı. Siz gelmiş 500-600 lük android teli
kıyaslıyorsunuz. Şunu kesinlikle unutmayın. Eğer android alınacakda 800-900 hatta 1000 TL
gözden çıkarılmalıdır. Çünkü En iyi performansı bu fiayttaki telefonlarda alırsın.

:good:

• Beğen
Tepkiler: Süleyman
Atacan-

Atacan-

Üye
gözden çıkarılmalıdır. Çünkü En iyi performansı bu fiayttaki telefonlarda alırsın.

Çıkan en son teknolojiyi takip etmek lazım.5800 Almak için neredeyse 1,5 sene bekledim aldım S^3 lü yazılım ve donanımı yüksek olan cihaz çıktı :) sonra naptık gerçi hala yapılıyor s60v5 i S^3 e benzetmeye çalıştık 1,5 senede böyle geçirdim :)

Süleyman

Süleyman

Üye

Çıkan en son teknolojiyi takip etmek lazım.5800 Almak için neredeyse 1,5 sene bekledim aldım S^3 lü yazılım ve donanımı yüksek olan cihaz çıktı :) sonra naptık gerçi hala yapılıyor s60v5 i S^3 e benzetmeye çalıştık 1,5 senede böyle geçirdim :)
Ama oldumu ? Hayır
Olacak mı? Yine Hayır :)
Zamanında bende kapılmıştım bu heveslere ama yine olmayacak.
Olsun yinede ben bu heveslerle uğraşıyorum telefonla :ehe

Topal Pire

Topal Pire

Üye

Haklısın ama herşey donanım değildir. Mesela S 3 , iPhone 5'den daha güçlü donanıma sahip ama onun kadar stabil değil.

• Beğen
Tepkiler: Türe
Atacan-

Atacan-

Üye

Haklısın ama herşey donanım değildir. Mesela S 3 , iPhone 5'den daha güçlü donanıma sahip ama onun kadar stabil değil.

O zaman Turkcell MaxiPLUS 5 e android 4.1.2 sürümünü yükliyebilirmisin ?
yahutta Samsung Galaxy Y yükleyebilirmisin ?
yükliyemezsin çünkü donanımı yetmez.
Siz telefon karşılaştırıyorsunuz ben donanımınız iyiyse yazılımınızda iyidir dedim.
Iphone 5 donanımıda iyi yazılımıda ben kimseye burada telefon önermiyorum kullandığım telefonuda yüceltmiyorum.
insanlar sürekli tartışır bu konuda boş yere hemde!! zevk ve renk tatışılmaz herkesin zevkide keseside kendine..

Topal Pire

Topal Pire

Üye

O zaman Turkcell MaxiPLUS 5 e android 4.1.2 sürümünü yükliyebilirmisin ?
yahutta Samsung Galaxy Y yükleyebilirmisin ?
yükliyemezsin çünkü donanımı yetmez.
Siz telefon karşılaştırıyorsunuz ben donanımınız iyiyse yazılımınızda iyidir dedim.
Iphone 5 donanımıda iyi yazılımıda ben kimseye burada telefon önermiyorum kullandığım telefonuda yüceltmiyorum.
insanlar sürekli tartışır bu konuda boş yere hemde!! zevk ve renk tatışılmaz herkesin zevkide keseside kendine..

Doğru söylüyorsun. Donanımın gücü yazılımın kalitesiyle doğru orantılı. Burda iş kullanıcıya kalıyor.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye

C5'in orjinal yazılım halini verseler bundan başka birşey yüklemeyeceksin deseler kullanmam ha böyle zor sabrediyorum orjinal nedir sıkıldım zaten ya kırarım ya satarim :)

Atacan-

Atacan-

Üye

C5'in orjinal yazılım halini verseler bundan başka birşey yüklemeyeceksin deseler kullanmam ha böyle zor sabrediyorum orjinal nedir sıkıldım zaten ya kırarım ya satarim :)
Kırmana gerek yok :) Ben 5800 çok seve rek kullandım satmaya kıyamam dedim ama bu işlere çok vakit harcayıp kendimi üzdüğümü gördüm ve sattım :)

66birol66

Üye
Kullandığım tellerin sayısını unuttum ama nokia bi başka 200 metredeki komşuya joikuspotla wifi internet veriyorum :) :)

Heroata

Heroata

Üye
Bi note2 al, 2 gun sonrA cildirirsin sevincten :) pc rami

pantelli

Üye
    Konu Sahibi
belirttiğim gibi bi telefona milyarlar vermicekseniz en iyisi nokia

blackcemre

Üye
Nokai 920 Bence Android'i ezer.

- - - Eklendi - - -

Nokia 920

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt