kanald / star tv/tnt/cnn türk/ sky türk/ ve daha fazla kanal burada 2012

Sponsorlu Bağlantılar

eyintapli

eyintapli

Üye
Kanal D , Star , Cnn Türk ,Dream , Sky Türk , ayrıca Power Türk Tv ve gruba ait radyolarin programı nokia ovi de mevcut ntv spor da canlı izle link var henüz izlenmiyor bilgi almak istediğim konu fox atv real player bağlantı adresi varmı.

fLuke!

fLuke!

Üye
Teşekkürler.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

----------Eklendi @ 14:29:54 ---------- Yazıldı @ 14:29:16 ----------

Kanal D , Star , Cnn Türk ,Dream , Sky Türk , ayrıca Power Türk Tv ve gruba ait radyolarin programı nokia ovi de mevcut ntv spor da canlı izle link var henüz izlenmiyor bilgi almak istediğim konu fox atv real player bağlantı adresi varmı.
RAm dosyası şeklinde va işte ;)

----------Eklendi @ 14:30:51 ---------- Yazıldı @ 14:29:54 ----------

kardeşim o xamana kadar çalışan büütün ramleri paylaşsana burada bide bu trt tv ovidede yok artık
Bakalım bi trt nin çogu var bende kalıteli görüntüde var

seven1

Üye
tsekurler

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
kardeş c5-03 te deniyorum ama bağlanılamıyor yazıyor, real player'da akış ayarları falan mı yapmam gerek bi yardımcı olur musun sana zahmet ?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
kardeş c5-03 te deniyorum ama bağlanılamıyor yazıyor, real player'da akış ayarları falan mı yapmam gerek bi yardımcı olur musun sana zahmet ?
Hangilerinde o hatayı veriyor ? ve hangi baglantı yı kullanarak yapıyosun wifi mi sebeke intrreti mi

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
Hangilerinde o hatayı veriyor ? ve hangi baglantı yı kullanarak yapıyosun wifi mi sebeke intrreti mi

wifi kullanıyorum, atv yi ve foxu denedim bağlanamıyor yazdı :S real playerdan ayar yapmam lazım mı ?

AliA19

AliA19

Üye
süper paylaşım olmuş kardeş emeğine sağlık çok tşkler ama atv herkesde sorun olmuş bndede aynı.link olarak gözüküyo yüklen miyor bi kolay var mı n bunn.ace iyim bn .kusra bakmayın ama :(

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
anıl trt ram dosyaları ne oldu bende var diyordun

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
wifi kullanıyorum, atv yi ve foxu denedim bağlanamıyor yazdı :S real playerdan ayar yapmam lazım mı ?
Aksam ben bı bakıyım kardeşim anlatıım

----------Eklendi @ 15:27:58 ---------- Yazıldı @ 15:24:50 ----------

süper paylaşım olmuş kardeş emeğine sağlık çok tşkler ama atv herkesde sorun olmuş bndede aynı.link olarak gözüküyo yüklen miyor bi kolay var mı n bunn.ace iyim bn .kusra bakmayın ama :(
Atv zaten ram dosyası şeklinde uygulma gibi yuklenmez üstüne tıklıcan izlicen ayruca atv de ara sıra sorun oluyo her zaman olcak diye bişi yok bazen gidiyo bazen geliyo elden bişi gelmez atv nin kendiisi ile alakalı kardeşim ayrıca rica ederim ;)

----------Eklendi @ 15:29:13 ---------- Yazıldı @ 15:27:58 ----------

anıl trt ram dosyaları ne oldu bende var diyordun
Ram dosyası yok uygulama ile var aksam bakabilirsem yollarim

rta

Üye
anılbaran arkadaşımızın verdiği wgz uzantılı olanları, Real player'da direk açmak için ram formatında isteyen arkadaşlar için:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Real player'da direk açmak için ram formatında isteyen arkadaşlar için:
Hangi kanallar var ayrıca ? kony acabilirdin ;)

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
anılbaran arkadaşımızın verdiği wgz uzantılı olanları, Real player'da direk açmak için ram formatında isteyen arkadaşlar için:
bu link eski ve aartık çalışmqyan ram dosyalırını olduğu bir konunun olmasınz

----------Eklendi @ 01:53:40 ---------- Yazıldı @ 01:49:32 ----------

anıl trt tv den bahsed.iyosunn dimi ovidden kalkmışş neeense gönderdinmi anıl

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
bu link eski ve aartık çalışmqyan ram dosyalırını olduğu bir konunun olmasınz----------Eklendi @ 01:53:40 ---------- Yazıldı @ 01:49:32 ----------anıl trt tv den bahsed.iyosunn dimi ovidden kalkmışş neeense gönderdinmi anıl
Aksam linke eklicem trt nın hangisi lazım sana

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ya su uygulmayı indirsenize cıne5 ve 9 tane trt kanalı var . ve görüntüleri kalıteli

asigsasi

asigsasi

Üye

Üst Alt