kanald / star tv/tnt/cnn türk/ sky türk/ ve daha fazla kanal burada 2012

Ya beyler yardıma ihtiyacım war aranızda gerçekten insan olan birileri warsa yardım edin ben cepten maxicebe giriorum yani maxicep mobile görünümü ama şöle byk bi sorunum war açtığım konuları bulamıyorum mobile görünùmde ya beyler açtım konuları nasıl bulucm ltfn yardımcı olun söleyin ???

Konu Sahibi
alevtopu11 hepımız ınsanız burda

konuyu nereye actıgına baglı

----------Eklendi @ 21:12:07 ---------- Yazıldı @ 21:11:33 ----------

TUĞ'

hepsi çalışıyor keşke ya hepsi ram yada sis olsa yada hepsi tek programda olsa dermişim biraz zor tabi
evet leri direk geçecek bi yol yokmu ya 3 eefa soruyor
bu arqda diğer kanallar gelecekmi

Konu Sahibi
emirberkcelik bunu buldugumuza şükür edelim 3tanecik soruyada cevap veriver kardeşim

anılbaran krdş ya mesela konuyu diğer uygulamalara açtım ben nokia 5800 fmobi uygulaması sorunu gibi bişeydi ama şmdi konumu bulamıom ama oraya açtım konuyu nasıl bulucm ltfn söleyin ???

Konu Sahibi
alevtopu11 uygulama bolumun konu actıgın zaman ancak site yoneticler onaylarsa görürsün onaylamadan goremessın

yardım destek konuları actıysan diger saylara gitmiş olablir illa 1 sayfada kalcak dıye bısı yok

Ya tmm dielim bşka bi syfaya gitti ama bnm konu 1syfada mı oluo yksa son syfaya mı gidio bulamadım konuyu ?

Mehmet krdş aynn bnm konu bu. Ya nerde bldun ltfn söle? Kaç gündn beri arıom ben o konumu bulamadım. Sen nrden bldun ???

ama ben maxicep mobile görünümü kullanıorum onda öle biyer yok ltfn yrdım ???

anıl süpersin akrdeşim senin için bütün össs sorularını çözerim
kardeşim yenilerini bekjliyoruz

Konu Sahibi
tv izlemeyen kalmasın

sadece ntvspor çalışmadı anıl kanalların hepsini ram yapabilirmisin