kanald / star tv/tnt/cnn türk/ sky türk/ ve daha fazla kanal burada 2012

Sponsorlu Bağlantılar

ONER-1997

ONER-1997

Üye
çok sağol ustam

firehunter

Üye
RAMlardan Atv ve fox sunucuya bağlanılamıyor hatası veriyor. Tnt genel sistem hatası veriyor. Show yükleniyorda kalıyor
Ntvspor ve powerturk açılıyor. Wgzler önceden vardı bende, belle sonrası skyturk hariç diğerlerinde canlı yayın açılmıyor benim telefondamı (c6-01) sorun var acaba? emeğin için tşk.

frknustn

Üye
emegıne saglık teskkrler

Zlatan tolga

Üye
teşekkürler..

thecentilmen

thecentilmen

Üye
sağol kardeş

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
Tsk..

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
RAMlardan Atv ve fox sunucuya bağlanılamıyor hatası veriyor. Tnt genel sistem hatası veriyor. Show yükleniyorda kalıyor
Ntvspor ve powerturk açılıyor. Wgzler önceden vardı bende, belle sonrası skyturk hariç diğerlerinde canlı yayın açılmıyor benim telefondamı (c6-01) sorun var acaba? emeğin için tşk.

belle için bilmıyorum

Avunyali

Üye
kardeşm deniyorum

EkO_37

EkO_37

Üye
eline sağlık denyim + bir yorum yaparım :D

parasus

Üye
eyvallah yakışır

EkO_37

EkO_37

Üye
ya affedersniz biraz acemyimde ben beceremedim bunları telefona nasıl atcaz nokia suite deneyerek yapim dedim telefonumda göremedim kısaca biri yazarsa çok makbul geçer :D

fuqsi

Üye
henuz yuklemedim ama yinede tesekkurler emegine saglık

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ya affedersniz biraz acemyimde ben beceremedim bunları telefona nasıl atcaz nokia suite deneyerek yapim dedim telefonumda göremedim kısaca biri yazarsa çok makbul geçer :D

depolama modu ile bagla hafıza kartına at

EkO_37

EkO_37

Üye
hafıza kartında hangi bölüme atcam krdes birde hack felan gerekiyormu bnde yokta:)?

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
eoner

eoner

Üye
tsk

emsalsiz2000

emsalsiz2000

Üye
paylaşım içn tşk.

ariferd436436

Üye
sağol :)

EkO_37

EkO_37

Üye
hafıza kartının ana dizinine at yeter.Hack yapmaya gerek yok

sağol krdeş öle attım dosya yöneticisnie girerek görebildim kendi direk menüye gelmiyor ve bir çoğuda açmadı yüzde 99 da kalıyor ntspor açsaydı süper olcaktı..

sco84

Üye
teşekkürler paylaşım için

Üst Alt