ustam tüm kanallaı güxel fakat açamadıklarım var atv fox show bunlar hata veriyor ntv sporda 99 da kalıyor ama diğerleri açılıyor teşekkürler ama diğerlerinin niye hata verdiğini anlamadıım
Bende de ntv spor calismiyor

Çok teşekkürler eline sağlık
burdaki kanallarin bırcogunu acamıyorum ben hem wifi ile hemde gsm uzerinden telefonum n 8 n yapmam lazım
arkadaşlar benim gibi çoğu arkadaşta interneti cepnet olarak kullanıyordur cepnette kanalları izlerken donama oluyor ama düşük çözünürlükteki kanallar gayet güzel izleniyor ki görüntüde fena sayılmaz mesela star tv izliyorum çözünürlük 180*118 bit hızı 150 ve donma olmadan izliyorum demek istediğim bu kanalların bu değerlerinde nasıl oynama yapabiliriz
tesekkurler
adult tv programı var mi.konu 18 + ya kaçar mi bilmiyorum ama
teşekkürler kardeşim
emegin icin sag ol
Kanal D goremedim
çok teşekkürler ya ne zamandır bunu bekliyordum helal olsun (:
tskr kardes
Teşekkürler
tesekürler
tskler
arkadaşlar bende c6 modlu 5800 var. mms olan ram uzanlı tv dosyalarını açmıyor. Ama rtsp li ram dosyaları açılıyor neden olabilir.
benim işime yaramaz bu winrar telden indirdigm icn winrar açmıyo ama emegine saglk tşklr
X-plorer programi ile rar dosyasini aca bilirsin
tskler
saol kardeş

kardeş teşekkür ederim.fakat şu çalışmayan kanalları halletsen çok iyi olur.özellikle ntvsporu.
tesekkürler
eyw. Bladr
Teşekkürler.
teşekkürler arkadaşım. Eline emeğine sağlık.
tşkler arkadaş.
ustam tüm kanallaı güxel fakat açamadıklarım var atv fox show bunlar hata veriyor ntv sporda 99 da kalıyor ama diğerleri açılıyor teşekkürler ama diğerlerinin niye hata verdiğini anlamadıım