Kanal D ailesine iki yeni D geldi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aLli_28

aLli_28

Üye
    Konu Sahibi
D sinemax, D çocuk.
Kanal D işi büyütüyor

Treable

Treable

Üye
ya valla bu haberi bekliyordum. sinemaxı merak ettim acaba ilk günlerdir diye iyi filmler yayınlarlar mı?

aLli_28

aLli_28

Üye
    Konu Sahibi
ben de merak ediyorum.
İzleyen var mı?
Ben normal antenden arama yaptım bulamadım.
ücretli olabilir

iOS Developer

iOS Developer

Üye
hadi hayırlısı bakalım... yakında Digatal Türk İye bişey çıkarşa şasırmayın... :kop:

Salihyet

Salihyet

Üye
uydumuz var ama hiç bişey izleyemiyoruz çünkü biz mahallenin başındayız uydu mahallenin sonunda anca çekiyo :karisti:

__Midas__

__Midas__

Üye
Açıldımı o kanallar ya,sinemax ı merak ediyorum inşallah aynı filmi günde 5 kez vermezler...

***The_Master***

Üye
bilgi için sağol!!..

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
camlıca tv yide metro tv yide aldı walla buyuk adam bu dogan

Caine

Caine

Üye
dsinema ve dcocuk uydu üzerinden yayın yapacak. tıpkı dreamtv,dreamturk,eurod,fbtv,bjk tv,dyesilcam vs gibi :) normal antenlerle izlenilmesi su an icin mumkun degil gibi birsey. bosuna tv ayarlarınız bozup aramaya kalkmayın :)

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Dsineme ve Dçocuk uyduda yayına başlamış... :)

Caine

Caine

Üye
FanaTürk' Alıntı:
Dsineme ve Dçocuk uyduda yayına başlamış... :)

valla en son 2-3 gün önce tv yi actim ve hala yayina girmemişti :bilmem:
tv izleyemez oldukk. su sifreli yayın yapan jojo kanalıda sifre kaldırdı. oda bir cocuk kanalı. ordan cizgi film izliyorum tv acinca :huhu: baska izlenecekte kanal yokki. d yeşilçam aynı filmi günde 2-3 kez veriyor ve hic yeni film yok. buhran geldi vallaa. gs tv'de aciliyor aciliyor dediler ama oda boş cıktı :vur:

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Benim kuzinin veletleri bütün gün Dçocuk seyrediyolarmış da... :) Bütün gün NTV açık bende de... :ehe:

Caine

Caine

Üye
FanaTürk' Alıntı:
Benim kuzinin veletleri bütün gün Dçocuk seyrediyolarmış da... :) Bütün gün NTV açık bende de... :ehe:
hayrolaaa ne izliyorsun ntv'de :)
2 saatte bir spor haberi verip boylan gün bou bir aksilik cıkmadıkca aynı haberi yayınlayıp duruuyorlar. hımmmm anladım sen cok zenginsin ve borsayı falan dakika dakika takip ediyorsun :sopa:

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Yok be; spikerlerinin sesi ruhu dinlendiriyor... :ehe:

Caine

Caine

Üye
amannnn da neee ses :sopa:

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Genelde kısık oluyor TV'nin sesi desem çileden çıkar mısın? Aşkımla erir misin? :ehe:

Caine

Caine

Üye
televizyonun sesi kısık, seslerini belkide duymuyorsundur daa ama spiker seslerinin ruhunu dinlendirdiğini söylüyorsun :ah:
anlamadım şimdi ama neys eyaa keyf senin keyfin tabi :)

FanaTürk

FanaTürk

Üye
İnternet varken TV'ye bakılmıyor bea... Sabahları "Oy Başıma Gelenler" diye bir dizi var Show TV'de bir onu izliyorum. :)

Caine

Caine

Üye
bende uyanınca show tv'de kızlar yurdu, hemen akabinde hayat bilgisi ve aynı anda haziran gecesini takip ediyorum. 10 dakika birini 10 dakika diğerini izliyorum :ah:

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Ya gördünüz mü Kanal D'de Polis Akademisi'nin yerli dizi versiyonu başlıyormuş... :ehe:

Sabrina'yı da Acemi Cadı diye uyarlamışlar... :ah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt