kamuda yenilik var...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
kamuda yenilik var...
valla en kral kamu vodafone oldu lakin ondada süre sorgulama yok nedense...

Kamu Çalışanları İçin En İyi Teklifler Yine Turkcell’den! Milyonlarca Kamu çalışanın tercihi Turkcell’den yine en avantajlı teklif:

Kamu Süper Paketi Her Yönle 600 dakika + Turkcell’lilerle 600 dakika toplam 1200 dakika sadece 49 TL!

Sizde Kamu Süper paketine geçip her yönle doya doya konuşmak için hemen bir ziyaret edin.
* Kamu Super Paket’teki toplam 1200 dakika 600 dakika Yurt içi Her Yöne 600 dakika Turkcell içi görüşme dakikası içermektedir.

Kamu Çalışanları İçin En İyi Teklifler Yine Turkcell’den! Milyonlarca Kamu çalışanın tercihi Turkcell’den yine en avantajlı teklif:

Kamu Eko Paketi Her Yönle 300 dakika + Turkcell’lilerle 300 dakika toplam 600 dakika sadece 29 TL!

Sizde Kamu Eko paketine geçip her yönle dilediğiniz kadar görüşmek için hemen bir ziyaret edin.
* Kamu Eko Paket'deki toplam 600 dakika 300 dakika Yurt içi Her Yöne 300 dakika Turkcell içi görüşme dakikası içermektedir.

• Beğen
Tepkiler: serotonin ve msconfig80

pampilo

Üye
Vodafone kamu paketleri hem daha çok her yöne süre veriyor hem de daha ucuz

ahmetrixxx

ahmetrixxx

Üye
lakin ben aylık 35 tl ye her yöne 1200 dk konuşuyorum. bende trkcll in kamu hatı var

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Eski Kamuyu geri getirsene Her yöne 1200 dk>35 TL.Vodafone ile rekabet edeceksen bunu yapmalısın
Vodadone Her yöne 1000 DK> 40 TL bu şu anda daha cazip.

eskon

eskon

Üye
Aşağıdaki konumu bi inceleyin derim. Türkcell dışında hiçbir operatörde 40 tl üzeri geçişe açık bi kamu tarifesi yok. Ayrıca sadece iki seçenek ve arada 20 tl fark var. İkisinden birini seçmek zorunda değilsiniz :oke:
Arkadaşlar geçenlerde boş bi vaktime denk geldi ve oturup operatörlerin kamu tarifelerini excele yazdım çizdim ve size sunuyorum. Tarife değişikliği düşünen arkadaşlara yardımcı olur umarım.Tarifeler abone alımına açık olanlardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt