Kamu Plus tarifeleri

Sponsorlu Bağlantılar

solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
Kamu Plus tarifeleri

Şimdi milyonlarca kamu çalışanı, emeklisi ve 3'er yakınları sadece kendi tarifelerindeki müşterilerle değil, tüm Avealılarla BEDAVA* görüşürken; seçtikleri her yöne dakika alternatifleri ile rahat rahat konuşmaya devam ediyor.

Avea'nın rakipsiz kamu tarifelerinden faydalanmak için kamu çalışanı olmanız gerekmiyor! Detaylar için tıklayın.

Neden Kamu Plus Tarifelerine gelmeliyim?
Milyonlarca Avealı ile BEDAVA* görüşme fırsatı.
Her yöne dakika alternatifleri ile ihtiyaçların en uygun şekilde karşılanması imkanı.
Tüm Avea kamulular tarafından kendi tarifelerinin grup içi avantajı ile aranma fırsatı.
Kamu Plus Tarifeleri üzerinden her müşteri adına 5'er hat satın alma ve sevdikleriyle doya doya konuşma imkanı.

(*) Avealılarla bedava görüşme süresi 3000dk ile sınırlıdır.

Tarifelerden, özel sağlık ve eğitim kurumu çalışanları, noterler, muhtarlar, avukatlar, kamu kuruluşlarında çalışan sözleşmeli/geçici personel ve işçiler de dahil olmak üzere tüm kamu çalışanları ve emeklileri ile Polis Akademisi ve TSK öğrencileri, Türk Eczacıları Birliği üyeleri, gaziler ve şehit yakınları yararlanabilir.
Tarifeler yeni aktivasyona, mevcut tarifelerden geçişe ve Numara Taşınabilirliği ile gelişe açıktır.
Her fatura döneminde Avealılar ile BEDAVA*, yurt içi her yön ile Kamu300 Plus Tarifesinde 300 dakika, Kamu657 Plus Tarifesinde 657 dakika, Kamu1000 Plus Tarifesinde 1000 dakika ücretsiz görüşülebilmektedir.
Fatura dönemi içinde kullanılmayan dakikalar bir sonraki fatura dönemine devretmeyecektir.
Diğer bütün Kamu tarifelerindeki müşteriler de "Kamu300 Plus, Kamu657 Plus, Kamu1000 Plus Tarifeleri"ndeki müşterileri kendi tarifelerinin grup içi yapısı ile arayabilirler.
"Kamu300 Plus, Kamu657 Plus, Kamu1000 Plus Tarifeleri" nden yararlanan müşteriler kendi adlarına 5 adet hat alma hakkına sahiptir.

(*) Avealılarla bedava görüşme süresi 3000dk ile sınırlıdır.

Tarifeler yeni aktivasyona, mevcut tarifelerden geçişe ve Numara Taşınabilirliği ile gelişe açıktır. Tarifelerden, özel sağlık ve eğitim kurumu çalışanları, noterler, muhtarlar, avukatlar, kamu kuruluşlarında çalışan sözleşmeli/geçici personel ve işçiler de dahil olmak üzere tüm kamu çalışanları ve emeklileri ile Polis Akademisi ve TSK öğrencileri, Türk Eczacıları Birliği üyeleri, gaziler ve şehit yakınları yararlanabilir.

Nasıl abone olabilirim?

Halen bir Avea Kamu hattı kullanıp tarife değiştirmek isteyen müşteriler "300PLUS", "657PLUS", "1000PLUS" yazıp "2010" a ücretsiz SMS atarak, 10TL tarife geçiş ücreti karşılığında bu tarifelere abone olabilirler. Kamu300, Kamu657, Kamu1000 Plus Tarifesi'ndeki müşteriler Kamu Plus Tarifelerine geçerken 10TL tarife geçiş ücreti ödemeyeceklerdir.

Avea faturalı bireysel ve Avea kamu hatlarından tarife değiştirerek geçiş yapan abonelerden, 10 TL tarife geçiş ücreti alınmaktadır.

Tüm kamu çalışanları ve emeklileri, Avea bayilerinden aşağıdaki belgeleri getirerek ve bir abonelik sözleşmesi doldurarak Kamu300 Plus, Kamu657 Plus, Kamu1000 Plus Tarifelerine abone olabilir. Avea bayi listesine ulaşmak için tıklayınız.

Kamu çalışanı olmayanlar, Avea Kamulu bir yakınları tarafından referans gösterilerek bu tarifelerden yararlanabilirler. Bir Avea Kamu hattından en fazla 3 referans gösterilebilir.

Abonelik için gerekli belgeler
1 adet nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi fotokopisi
Kamu çalışanları ile özel sağlık ve eğitim kurumlarında çalışanlardan; kurum kimliği veya onama formu
Kamu emeklilerinden; emekli tanıtım kartı veya henüz kartı yoksa son çalıştığı kurumdan emekli olduğuna dair belge
Noterlerden; noterde çalıştığını gösterir belge
Muhtarlardan; muhtar kimlik kartı
Baroya kayıtlı avukatlardan; avukat kimlik belgesi
Polis Akademisi ve TSK Öğrencilerinden; Polis Akademisi/TSK öğrenci kimlik kartı veya öğrenci belgesi
Türk Eczacıları Birliği üyelerinden; Türk Eczacıları Birliği üye kartı
Gazilerden; gazi serbest dolaşım kartı veya emekli sandığı tanıtım kartı
Şehit yakınlarından; şehit yakınlığı belgesi veya emekli sandığı tanıtım kartı
Bayide okunup imzalanabilen abonelik sözleşmesi

Tüm müşteriler (yeni aktivasyon-numara taşıma-içeriden geçiş) aynı ücretleri mi öder?
Numara taşıma ve yeni aktivasyon ile gelen müşterilerimiz, Kamu300 Plus tarifesi için 25 TL, Kamu657 Plus tarifesi için 35 TL, Kamu1000 Plus Tarifesi için 45 TL aylık ücret ödeyeceklerdir. Mevcut müşterilerimiz için aylık sabit ücretler Kamu300 Plus tarifesi için 29 TL, Kamu657 Plus tarifesi için 39 TL, Kamu1000 Plus Tarifesi için 49TL'dir.

Avea'da kamu çalışanı/emeklisi olmayan bir müşterimiz bu tarifelerden yararlanabilir mi?
Kamu çalışanı/emeklisi olmayan müşterilerimiz ancak bir Avea Kamulunun referansı ile bu tarifelerden yararlanabilirler.

Mevcut faturalı bir Avea tarifesinde olan bir müşterimiz bu tarifelere geçmek istediğinde sabit fatura ibraz etmesi gerekir mi?
Müşterimiz eğer mevcutta faturalı bir tarifeye kayıtlı ise tarife geçişi sırasında tekrar sabit fatura ibraz etmesine gerek yoktur. Kamu kurum kimliğini veya kamu çalışanı bir referans göstermesi yeterlidir.

Tüm kamu tarifelerindeki müşteriler bu tarifelere SMS'le geçiş yapabilir mi?
Sınırsız Kamu, Sınırsız Avea tarifesindeki müşteriler hariç bütün Avea Kamulular "300PLUS", "657PLUS" ya da "1000PLUS" yazıp 2010'a SMS göndererek tarifelerini değiştirebilirler. Sınırsız Kamu, Sınırsız Avealılar'ın bir önceki tarifeleri de Avea Kamu hatlarından her hangi biriyse geçişi yapılır, değilse kamu kimliği ile Avea Bayilerine yönlendirilir.

Tarife değiştirme SMS'i ücretli midir?
Tarife değiştirme SMS'i ücretsizdir.

Mevcut Avea müşterileri tarife değişikliği yoluyla bu tarifelere geçiş yaparlarsa geçiş ücreti öderler mi?
Avea faturalı bireysel ve Avea faturalı kamu tarifelerinde olan mevcut müşterilerimiz için geçiş ücreti 10 TL'dir. Tarife değiştirme ücreti müşterilerimizin tarife değişikliği sonrasındaki ilk faturalarına yansıtılır. Kamu300, Kamu657, Kamu1000 tarifelerinde ve Kamu Plus tarifelerinde bulunan müşterilere, bu 6 tarife arasında her hangi bir tarife değişikliği yaptıklarında 10 TL tarife değişikliği ücreti yansıtılmaz.

Kalan dakika sorgusu sadece SMS yoluyla mı yapılabilmektedir?
Kalan dakika sorgusu SMS ile ve online işlemler menüsünden yapılabilmektedir.

Müşteriler kalan dakikalarını nasıl sorgulayabilir? Dakikaları tükendiğinde SMS ile bilgilendirilirler mi?
Müşteriler "SES" yazıp 6000'e SMS göndererek kalan dakika bilgisini ÜCRETSİZ öğrenebilirler. Her yöne ve Avea yönüne dakikaların %80'i ve %100'ü kullanıldığında sistemden SMS ile otomatik olarak bilgilendirme de yapılmaktadır. SMS bilgileri son 2 günlük aramayı içermemektedir.

Hattın başka bir numaraya yönlendirilmesi durumunda yapılan görüşmelerde ücretlendirme değişir mi?
Yönlendirme yapılan numara Avea Kamu hattı ise limitsiz konuşma süresi dahilinde olduğu için ücretsiz dakikalardan düşmez, diğer Avea hatları yönüne ise 3000 dk'dan, diğer GSM ya da ev/iş yönüne ise 300-657-1000dk'dan düşer.

Faturasız tarifelerden bu tarifelere geçişte de 10TL'lik tarife değiştirme ücreti ödenir mi?
Faturasız tarifelerden bu tarifelere geçişte müşterinin faturasına tarife değiştirme ücreti yansıtılmamaktadır.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Konuları daha ayrıntılı açarsak iyi olacak, sadece link vermenin bi anlamı yok.

solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
dostum bu forumda yeni değilim başlığı bile değiştirdiğine göre bizim haber yayınlamamızın bir anlamıda kalmadı bence insanların linklere tıklaması çok zor bir olay mı? yayınlarım forumkurallarına aykırı da değil lütfen benim paylaşımlarıma müdahale etmeyin uygun değilse kalırın olsun bitsin son olararak da başlık pus değil plus!

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
dostum bu forumda yeni değilim başlığı bile değiştirdiğine göre bizim haber yayınlamamızın bir anlamıda kalmadı bence insanların linklere tıklaması çok zor bir olay mı? yayınlarım forumkurallarına aykırı da değil lütfen benim paylaşımlarıma müdahale etmeyin uygun değilse kalırın olsun bitsin son olararak da başlık pus değil plus!

Yeni olmadığının farkındayım. Amacımız sizlerin yaptıklarını değiştirmek ve bundan zevk almak değil, okuyanlara daha düzdün bilgiler sunmaktır. Yayınladığım diyorsunda sadece bir link, böyle konu olmaz, hiç yoktan az da olsa bilgi versen millet de merak etmez herhalde. Linke tıklamak elbette zor değil, ama bu foruma sadece PC den girilmiyor, ceptende giriliyor bu tür konu açılırsa her giren bakmak için yeni sayfa açaçak orada dolaşacak , sonra geri çık . Bunlar büyük eziyet özellikle cepten girenler için.
Konuların açıklayıcı olması lazım ki hem konularımız hemde forumumuz değerli olsun. Son olarak ta başlığı düzelttim:oke:

solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
ya dostum forum sanki sadece senin düşüncelerinle oluyormuş gibi olayı anlatmaya çalışmıssın ama hala bir linkin yeterli olmadığını ifade ediyorsun ama herkes senin gibi bir linkten birşey anlamak zorunda değil merak eden tıklar bakar şunuda ifade edeyim ki senin yazdığın o roman vari anlatımı inan kimse okumaz ilk cümlm aynen geçerli hata varsa konuları kaldır ama müdahale etmessn sevinirim...!

--------------- Ekleme ---------------

ha son bişey daha sonda verdiğin linkin yanında yazan 300 657 1000 başka tarifeler dostum linkle isim tezat olmuş da...!

--mm33rrtt--

Üye
bence kamu plus tarifeleri gerçekten çok güzel oldu referans la kamu plus a geçmeyi düşünüyorum bilgilendirdiğiniz için teşekkürler

solgun50

solgun50

Üye
    Konu Sahibi
turkcelin 1200 dakika heryönesine cevap vermeliler...

darkgear

Üye
Kamu plus 300 tarifesine geçtim,memnunum 300 dakika heryöne yetiyor.Tavsiye ederim aylık 25 lira.

Takipçi Satın Al

Üst Alt