Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kamera
Sponsorlu Bağlantılar
4MaGuS
Üye
bence ikisinde bazı yerlerde üstünlükleri var bu nedenle resimleri 2 defa çekerim
Hahaha "hiç bozma bekle..... Dur bir de şununla çekeyim" hocam ben fotoğraf çekiyormuşum gibi yapıyorum o arada video çekiyorum
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
suyunsesi
Üye
Arkadaşlar neden makro çekimleri otomatik ayarda yapıyorsunuz ki, bu zaten baştan yanlış. Makro özel ayar gerektirir zaten ve manuel ince ayar yaparsın mis gibi çekersin. Bkz. makro çekimler konumuzda benim çektiklerim.
Dumanla gönderildi.
suyunsesi
Üye
Arkadaşlar neden makro çekimleri otomatik ayarda yapıyorsunuz ki, bu zaten baştan yanlış. Makro özel ayar gerektirir zaten ve manuel ince ayar yaparsın mis gibi çekersin. Bkz. makro çekimler konumuzdaki net çekimlere.
yanlış hatırlamıyorsam kamera uygulamaları arasında hızlı geçiş gelicekti yukarı aşağı gibi o olursa çok daha hızlı şekilde beklemeden 2farklı programa geçebiliriz
yanlış hatırlamıyorsam kamera uygulamaları arasında hızlı geçiş gelicekti yukarı aşağı gibi o olursa çok daha hızlı şekilde beklemeden 2farklı programa geçebiliriz
anlamadım niye rezil okuyorsun ya ben g2 dışında tüm cihazları kullandım üst model valla benim tele yaklaşan yok zor 5s, s4 htc zaten sayma
ErenMSC
Üye
Aralarında pek fark yok, Fakat Microsoft camera daha seri
PureFood
Üye
Nokia Kamera bir adam olamadı ya. Black'te düzeltiliyordu sözde bunu da biliyoruz. Şimdi Cyan, o da olmadı GDR1 ile gelen FW'de düzeltirler acelesi yok..
Var ablam aldı hiçde güzel değil 2 kamera mantıklı ama ultrapixel çok saçma direk koy 16 mp kamerayı mesela gm discovery elite on kamerası çok iyi 8 mp annemde var
serverfun912
Üye
Zoom ve ayarlanabilirlik istiyorsan Nokia Camera.Yok ben gerçekçi fotoğraflar istiyorum diyorsan Microsoft Camera(direk kamera=yeni özellikler getirildi fotoğraflar çok daha canlı ve net)
ihsan.snmz
Üye
bence microsoft daha iyi neden diyecek olursan ekrana dokunduğunda şak diye çekiyor nokia kamerada sadece parlaklık ayarlama odak bölgesi seçme var. Bunlar işime yarayacak şeyler değil Hem odağı kaçırmıyor mic kamerası.