Kamera

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bence ikisinde bazı yerlerde üstünlükleri var bu nedenle resimleri 2 defa çekerim

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
bence ikisinde bazı yerlerde üstünlükleri var bu nedenle resimleri 2 defa çekerim

Hahaha :D "hiç bozma bekle..... Dur bir de şununla çekeyim" hocam ben fotoğraf çekiyormuşum gibi yapıyorum o arada video çekiyorum :D

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar neden makro çekimleri otomatik ayarda yapıyorsunuz ki, bu zaten baştan yanlış. Makro özel ayar gerektirir zaten ve manuel ince ayar yaparsın mis gibi çekersin. Bkz. makro çekimler konumuzda benim çektiklerim.

Dumanla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar neden makro çekimleri otomatik ayarda yapıyorsunuz ki, bu zaten baştan yanlış. Makro özel ayar gerektirir zaten ve manuel ince ayar yaparsın mis gibi çekersin. Bkz. makro çekimler konumuzdaki net çekimlere.

Dumanla gönderildi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Hahaha :D "hiç bozma bekle..... Dur bir de şununla çekeyim" hocam ben fotoğraf çekiyormuşum gibi yapıyorum o arada video çekiyorum :D

yanlış hatırlamıyorsam kamera uygulamaları arasında hızlı geçiş gelicekti yukarı aşağı gibi o olursa çok daha hızlı şekilde beklemeden 2farklı programa geçebiliriz

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
yanlış hatırlamıyorsam kamera uygulamaları arasında hızlı geçiş gelicekti yukarı aşağı gibi o olursa çok daha hızlı şekilde beklemeden 2farklı programa geçebiliriz

Valla paramızla rezil oluyoruz :D zaten ilk fırsatta bu telefonu bırakıp lg g2 veya xperia z1 alacağım:D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Valla paramızla rezil oluyoruz :D zaten ilk fırsatta bu telefonu bırakıp lg g2 veya xperia z1 alacağım:D

anlamadım niye rezil okuyorsun ya ben g2 dışında tüm cihazları kullandım üst model valla benim tele yaklaşan yok zor 5s, s4 htc zaten sayma

ErenMSC

Üye
Aralarında pek fark yok, Fakat Microsoft camera daha seri

PureFood

PureFood

Üye
Nokia Kamera bir adam olamadı ya. Black'te düzeltiliyordu sözde bunu da biliyoruz. Şimdi Cyan, o da olmadı GDR1 ile gelen FW'de düzeltirler acelesi yok..

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ben

Kamera konusunda parasıyla rezil olmak Nokianın bu telefonlarında hiç kolay değil. Heleki benim L920 nin karşısında kaç telefon rezil oldu.

muammersefa

muammersefa

Üye
Sen çekemediğin içindir yoksa hiçbir telefon nokianın kamerasına yaklaşamaz

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
Sen çekemediğin içindir yoksa hiçbir telefon nokianın kamerasına yaklaşamaz

Htc one m8 bir bak istersen

muammersefa

muammersefa

Üye
Var ablam aldı hiçde güzel değil 2 kamera mantıklı ama ultrapixel çok saçma direk koy 16 mp kamerayı mesela gm discovery elite on kamerası çok iyi 8 mp annemde var

serverfun912

serverfun912

Üye
Zoom ve ayarlanabilirlik istiyorsan Nokia Camera.Yok ben gerçekçi fotoğraflar istiyorum diyorsan Microsoft Camera(direk kamera=yeni özellikler getirildi fotoğraflar çok daha canlı ve net)

ihsan.snmz

Üye
bence microsoft daha iyi neden diyecek olursan ekrana dokunduğunda şak diye çekiyor nokia kamerada sadece parlaklık ayarlama odak bölgesi seçme var. Bunlar işime yarayacak şeyler değil :) Hem odağı kaçırmıyor mic kamerası.

Takipçi Satın Al

Üst Alt