kamera sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
kamera sorunu
benim c7 nin en az 2 aydır kamera acılmıyor açtıgımda siyah bir ekran geliyor ve bazen çıkış diyorum öylece donuyor teli kapatıp acmak zorunda kalıyor.bu arada ön kamera acılıyor.format attım hala aynı

hizan

hizan

Üye
arkadaşım yazılım güncelemen lazım.

forumda c7 için güzel cfw ler var onlardan yükle sorun kalmaz.

Faray13

Üye
Aynı sorunu ben de N8'de yaşadım. Ne zaman kamerayı açsam önüme hep siyah ekran geliyordu. Fabrika ayarlarına döndüm olmadı, hard, sort format attım olmadı. Ama cfw hiç denemedim, hatayı düzeltip düzeltmediği söyleyemem. En son olarak servise yolladım, gelen servis raporunda "Hatalı parça yenisiyle değiştirilmiştir." yazıyordu. Buradan şu sonuç çıkıyor; demek oluyor ki bu sorun yazılımsal değil, donanımsal. Servisten sonra kamera düzeldi, sorunsuz çalışıyor. Tavsiyem servise yollaman.

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Aynı sorunu ben de N8'de yaşadım. Ne zaman kamerayı açsam önüme hep siyah ekran geliyordu. Fabrika ayarlarına döndüm olmadı, hard, sort format attım olmadı. Ama cfw hiç denemedim, hatayı düzeltip düzeltmediği söyleyemem. En son olarak servise yolladım, gelen servis raporunda "Hatalı parça yenisiyle değiştirilmiştir." yazıyordu. Buradan şu sonuç çıkıyor; demek oluyor ki bu sorun yazılımsal değil, donanımsal. Servisten sonra kamera düzeldi, sorunsuz çalışıyor. Tavsiyem servise yollaman.

ben de öyle yapmayı düsünüyorum.Kamera hasar almış olabilir.Çünkü ondan önce kamera ile ilgili hiçbir sorun yaşamamıştım.Peki kac gün sürdü servis süresi?

- - - Eklendi - - -

arkadaşım yazılım güncelemen lazım.

forumda c7 için güzel cfw ler var onlardan yükle sorun kalmaz.

yok dostum cfw de yükledim sorun aynı malesef donanımsal gibi gözüküyor

Faray13

Üye
ben de öyle yapmayı düsünüyorum.Kamera hasar almış olabilir.Çünkü ondan önce kamera ile ilgili hiçbir sorun yaşamamıştım.Peki kac gün sürdü servis süresi?

- - - Eklendi - - -

yok dostum cfw de yükledim sorun aynı malesef donanımsal gibi gözüküyor

Ben 4 gün sonra cihazı geri almıştım. Ama sendeki cihazın tamir süresi ne kadar olur bilemem.

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt