elusive Üye Hiçbir ek yazılım varolan kamera kalitesini yükseltemez. bosuna gereksiz prg paylaşımı yapmayalım.
STaT!C Üye Konu Sahibi fthakan' Alıntı: ben denedim kalite falan artmadı. Genişletmek için tıkla ... elusive' Alıntı: Hiçbir ek yazılım varolan kamera kalitesini yükseltemez. bosuna gereksiz prg paylaşımı yapmayalım. Genişletmek için tıkla ... Büyük bir fark olmaz zaten. Programın yapacağı fabrika ayarına çevirir kamerayı.
fthakan' Alıntı: ben denedim kalite falan artmadı. Genişletmek için tıkla ... elusive' Alıntı: Hiçbir ek yazılım varolan kamera kalitesini yükseltemez. bosuna gereksiz prg paylaşımı yapmayalım. Genişletmek için tıkla ... Büyük bir fark olmaz zaten. Programın yapacağı fabrika ayarına çevirir kamerayı.
acati Üye MacroLife' Alıntı: N73 için yokmu paylaşım için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... N73 kamera kalitesiyle ün yamış bir tel !!???? Neyi beğenemediniz anlamadım?
MacroLife' Alıntı: N73 için yokmu paylaşım için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... N73 kamera kalitesiyle ün yamış bir tel !!???? Neyi beğenemediniz anlamadım?
STaT!C Üye Konu Sahibi aporep' Alıntı: teşekkürler paylaşım için dostum Genişletmek için tıkla ... aarik' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ...
aporep' Alıntı: teşekkürler paylaşım için dostum Genişletmek için tıkla ... aarik' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ...
STaT!C Üye Konu Sahibi sek00' Alıntı: kardeş 5320 de dahili bir bileşen dıyor npmam lazım¿? Genişletmek için tıkla ... sanırım dahili bileşen diyorsa ne yaparsan yap yüklenmez. bybilal' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
sek00' Alıntı: kardeş 5320 de dahili bir bileşen dıyor npmam lazım¿? Genişletmek için tıkla ... sanırım dahili bileşen diyorsa ne yaparsan yap yüklenmez. bybilal' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
STaT!C Üye Konu Sahibi rkap' Alıntı: teşekkür iyi bir şeye benziyor Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.fazla büyük bir fark olmaz kamera ayarlarını kendi ayarlayabilir netlik farkı olabilir çok olsa
rkap' Alıntı: teşekkür iyi bir şeye benziyor Genişletmek için tıkla ... Rica ederim.fazla büyük bir fark olmaz kamera ayarlarını kendi ayarlayabilir netlik farkı olabilir çok olsa
STaT!C Üye Konu Sahibi hdr...' Alıntı: benm e72 nin kamera gayet süper gerek yok bence e72 de. Genişletmek için tıkla ... 5 Mp kamera bence de gerek yok. Teefonun kamera ayarıyla oynayıp eski kalitesini yerine getiremeyenler için faydalı olur bence..
hdr...' Alıntı: benm e72 nin kamera gayet süper gerek yok bence e72 de. Genişletmek için tıkla ... 5 Mp kamera bence de gerek yok. Teefonun kamera ayarıyla oynayıp eski kalitesini yerine getiremeyenler için faydalı olur bence..
bloodmoney8x1 Üye n95 kamera kalitesi yazilimsal.yani ben bu programin az da olsa ise yarayacagindan eminim.denedim bir az netlik var gibi
n95 kamera kalitesi yazilimsal.yani ben bu programin az da olsa ise yarayacagindan eminim.denedim bir az netlik var gibi
STaT!C Üye Konu Sahibi bloodmoney8x1' Alıntı: n95 kamera kalitesi yazilimsal.yani ben bu programin az da olsa ise yarayacagindan eminim.denedim bir az netlik var gibi Genişletmek için tıkla ... Az Da olsa fark eder bence büyük bir değişiklik beklememek en doğrusu. akula' Alıntı: e71 için olsa güzel olurdu Genişletmek için tıkla ... Bulursam haberdar ederim
bloodmoney8x1' Alıntı: n95 kamera kalitesi yazilimsal.yani ben bu programin az da olsa ise yarayacagindan eminim.denedim bir az netlik var gibi Genişletmek için tıkla ... Az Da olsa fark eder bence büyük bir değişiklik beklememek en doğrusu. akula' Alıntı: e71 için olsa güzel olurdu Genişletmek için tıkla ... Bulursam haberdar ederim