Kamera flaş'ını ve ses açma kapama tuşu ne kadara patlar bana?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Kamera flaş'ını ve ses açma kapama tuşu ne kadara patlar bana?
kamera flaşı ve ses açma tuşu bozuk bir telefonu ne kadara yaparlar acaba? bilgilendirirseniz sevinirim. telefon htc hd2 leo

15097

15097

Üye
Servise sormak en mantıklısı :ok2:

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Servise sormak en mantıklısı :ok2:

Buda bi yöntem tabii ama önce bi araştırayım iyice dedim. ^^ Servisten kastınız garanti felan eğer ise garantisi yok cihazın doğal olarak. ^^

bountykiller

bountykiller

Üye
arızalarını belirtmediğin için kimse yardımcı olamaz. flasın nesi var ? yandı mı? hep açık mı kalıyor ? tuşun nesi var? tıklamayı sağlayan metal mi aşınmış? telefonu söktünde takarken filme mi zarar verdin ? yoksa board girişinde yada tuş bordu soketinde mi sorun var. konu bu şekildeyken kimse sana yardımcı olamaz...

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
arızalarını belirtmediğin için kimse yardımcı olamaz. flasın nesi var ? yandı mı? hep açık mı kalıyor ? tuşun nesi var? tıklamayı sağlayan metal mi aşınmış? telefonu söktünde takarken filme mi zarar verdin ? yoksa board girişinde yada tuş bordu soketinde mi sorun var. konu bu şekildeyken kimse sana yardımcı olamaz...

Uyarı için teşekkür ederim. Flaş hiç tepki vermiyor ve ses açma kapama tuşuda öyle. Yani kamerayla fotoğraf çekerken flaş patlamıyor. Ses açmaya veya kısmaya çalıştığımda da bir tepki vermiyor. Umarım acıklayıcı olmuştur. :)

bountykiller

bountykiller

Üye
en iyisi mahalledeki kaliteli bir teknik servise göster ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt