Kaliteli ve Ucuz Bakım Ürünleri - Kozmetik Ürünleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fly cat

fly cat

Üye
    Konu Sahibi
Kaliteli ve Ucuz Bakım Ürünleri - Kozmetik Ürünleri
Kliteli oldukları için aldığınız kozmetik ürünlerin her geçen gün fiyatları artıyor ve bu duruma sinir olursanız, daha ucuza fakat aynı kalitede bakım ürünü almanız mümkün. Sorununuza göre çözüm bulabileceğiniz bu ürünler hem doğal hem de piyasada ki ürünler ile aynı görevi görüyor.

Selülit hemen hemen her kadının problemidir. Selülitten kurtulmak için pahalı operasyonlar ya da pahalı kremler yerine aktarlardan alabileceğiniz zambak, yasemin, nane, anason, lavanta, limon, jojoba, rezene, biberiye, keten, ardıç, buğday, susam ve portakal yağları da aynı görevi görecektir. Bu malzemeleri karıştırıp sorunlu bölgeye uygulayabilirsiniz. Altı ay düzenli kullandığınız da selülit probleminiz kalmayacaktır.

Siyah noktalar özellikle ergenlik döneminde ortaya çıkar. Cildin fazla yağlanmasından ve gözeneklerin tıkanmasından oluşan siyah noktalar, çok ucuza alabileceğiniz kayısı ile sorun olmaktan çıkacaktır. Sabah ve akşam olamak üzere günde iki kere yüzünüze uygulayacağınız kayısı yağı hem yüzünüzün daha canlı görünmesini hemde siyah noklardan kurtulmanızı sağlayacaktır.
 
  • Beğen
Tepkiler: minoo
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt