Kalemin Düşüyorsa Kaybetmeden Bak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ninjaemos

Ninjaemos

Üye
Kalemin oturduğu yuvanın kenarlarını hafifçe gevşet,sonra servise gönder,kapağı değiştiriyorlar.

orjinal kapak 25 tl,orjinal olmayanlar ise çok dandik.
servis deyince 2 ayı benimsemişsiniz,4 günde geldi benimki.

Ben Samsunda Oturuyorum :D Hatta İlçesinde Güzel Fikirmiş Eğer Orjinal Kapak Bulamassam Uygulucam Teşekürler :) Bide Sadece Kapağı Yollayamıyomuyuz Servise ??? :hmmm

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
İstanbul`da değilim.servis deyince 2 aydan aşağı gelmez deniyor hep,abartmayalım o kadar kötü değil.

Olabilir ben hiç gitmedim ama telefon çöktüğünde aldığım yere götürdüm.Lozanda nokia shop a götürün dediler.Çok da uzun sürmez aslında ama hep kulaktan dolma bilgiler.

WınnER

Üye
Sağol kardeş basit bir çözüm ama herkesin aklına gelmiyor işte...

Dtn

Üye
Ben Samsunda Oturuyorum :D Hatta İlçesinde Güzel Fikirmiş Eğer Orjinal Kapak Bulamassam Uygulucam Teşekürler :) Bide Sadece Kapağı Yollayamıyomuyuz Servise ??? :hmmm

Emin değilim ama `aksesuar` grubuna girer belki.aslında servisine göre değişir,mesela bazıları sadece kulaklığı verince alıyor bazıları telefonla birlikte alıyor.ama düşük bi ihtimal sadece kapağı almaları :hmmm

Sehzade

Üye
haha gzl cozum bnmki kaybolmustu bnde telefonu sattım :D

ysnclk88

Üye
teşekkürler gerçekten iyi fikir benim kalem sürekli elime geliyodu kaybedecem diye tedirgindim hiç aklıma gelmemişti :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt