'Kaldım, çünkü...'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
'Kaldım, çünkü...'
'Kaldım, çünkü...'
Siyah-Beyazlılar'ın kaptanı Delgado FANATİK'e konuştu: "İspanya'da sıradan bir takıma gideceğime, Beşiktaş'ta kalıp şampiyonluk yaşamayı tercih ettim"
23.7.2008



Espanyol çok istedi
Beşiktaş'la sözleşmesini 2011 yılına kadar uzatan Arjantinli futbolcu Matias Delgado, FANATİK’e neden Siyah-Beyazlılar’da kaldığını açıkladı. Delgado, “Espanyol Kulübü’nden ciddi bir teklif aldım. Ancak önce Başkanımız ardından da takımın durumu kalmama neden oldu. Tabii ki Arjantin Milli Takımı’na gitmenin en kestirme yolu İspanya. Fakat sıradan bir takıma gideceğime, burada oynayıp şampiyonluk yaşamak istiyorum. Basel’de kılpayı kaçırdığım kupayı Türkiye’de kazanmak istiyorum” dedi.
‘Çalışmalar süper’
Takım kaptanı olarak bu sevince ortak olmak istediğini ifade eden Delgado, şampiyonluğu Siyah-Beyazlı formayla yaşamak büyük bir gurur olur. Çalışmalar çok iyi gidiyor. Biz bu işi sonuna kadar bırakmayacağız ve her gün üstüne koyacağız. ‘Bu kadarı yeter’ diye bir şey aklımıza gelmeyecek. Futbol teknoloji gibi sonu olmayan bir spor” diye konuştu. Bu arada yıldız futbolcuyu ısrarla isteyen Espanyol, Delgado’nun sözleşmesini yenilemesi sonrası
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

doctorrr
Cevap
2
Görüntüleme
415
Akıncı
JaNbErG
Cevap
12
Görüntüleme
689
sekinardi
delrico
Cevap
12
Görüntüleme
678
' KalendeR '


Üst Alt