Kalabalı bir yerde gazınızı nasıl çıkarırsınız...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Önemli olan kalabalık yer değil, önemli olan 2-3 kişi içindeyken zor durumda kalman :ehe

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Önemli olan kalabalık yer değil, önemli olan 2-3 kişi içindeyken zor durumda kalman :ehe

öyle olduğu zaman birde herkes hemen yemin etmeye başlıyo. :D Allah çarpsınki ben yapmadım, Kur-an çarpsınki ben osurmadım diye :D Anne-Babasının üztüne filan hemen başlıyolar yemin etmeye :D

__xXx__

__xXx__

Üye
aslında milleti kandırcan aha kazaya bak lan dicen millet hani nerde gibisinden konuşurken o gürültü esnasında rahat rahat salcan sonra da kim yaptı der ortalığı karıştırırsın şüphe bile çekmessin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
öyle olduğu zaman birde herkes hemen yemin etmeye başlıyo. :D Allah çarpsınki ben yapmadım, Kur-an çarpsınki ben osurmadım diye :D Anne-Babasının üztüne filan hemen başlıyolar yemin etmeye :D

:ehe

mstf_l

mstf_l

Üye
aslında milleti kandırcan aha kazaya bak lan dicen millet hani nerde gibisinden konuşurken o gürültü esnasında rahat rahat salcan sonra da kim yaptı der ortalığı karıştırırsın şüphe bile çekmessin

Buda iyiymiş :d:

HaqperesT

HaqperesT

Üye
'Osuruk sahibi tez farkeder'' kürt deyimidir. Etrafa kim yapti diye bakmayin etrafta bir kürt varken.

futbol123

futbol123

Üye
salıp hemen ilk durakta iniceksin :D

NeoV

Üye
Yapmam.. Öldürseler gene yapmam. Ama çok ısrar ederlerse.. Bir adım at bi kere sal,bir adım at bikere sal taktiği ile kapıya doğru giderim. :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:kop2:

HaqperesT

HaqperesT

Üye
neo taktik ama ozel ders veriyor musun

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:kıskıs:

SHS

SHS

Üye
kalabalıkta-otobüste hep bi küçük çocuk olur, e yapanda o olur :kop: rahat olun salın gitsin :d:

xxcorboxx

Üye
sıçada bilirsin

dogukandurak

dogukandurak

Üye
Sıçacak olduğumu bilsem bile salarım gider,içimizdeki kötülüklerden kurtulmuş oluruz.:eller:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bu konudan pis kokular geliyor :kıskıs:

adanalı1

adanalı1

Üye
Öksürükle aynı ana denk getırmeye calısırım :naughty: :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt