Kahveyi sıcak içenler daha sıcakkanlı oluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamnurse

dreamnurse

Üye
    Konu Sahibi
Kahveyi sıcak içenler daha sıcakkanlı oluyor
Toplumda sağlıklı ilişkiler geliştirmeye özen gösteren yetişkinlerde 'sıcaklığın' önemini fark eden psikologlar, bunun etkisini test etmeye karar verdi.

Kahveyi sıcak veya buzlu tercih eden deneklere hiç tanımadıkları kişiler hakkında bilgi verip cevapları değerlendiren araştırmacılar, kahveyi sıcak sevenlerin pozitif düşünmeye daha yatkın olduğunu tespit etti. Yale ve Colorado Üniversitesi'nden psikoloji profesörü John Bargh ve Dr. Lawrence Williams, kahve tüketim tarzlarının kişilik üzerindeki hipotezlerini test etmek için asistanlarını kampüse gönderdi. Asistanlar, bir fincan sıcak ya da buzlu kahve tutan öğrencilere herhangi biri hakkında çeşitli bilgiler sundu ve bu kişilerin karakterlerini değerlendirmelerini istedi. Elinde sıcak kahve tutan katılımcılar, buzlu kahve tutanlara oranla kişiyi daha sıcakkanlı buldu. Psikolok Bargh sonuçlar hakkında, "Fiziksel sıcaklık diğer insanları daha sıcakkanlı görmemizi bizim de daha cömert ve kuşkusuz olmamızı sağlıyor." değerlendirmesini yaptı.

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
vaybe ben şimdi sıcakkanlı mı oluyorum

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Asla ve asla soğuk içemem. Çay olsun kahve olsun onun tadı sıcak içildiğinde çıkar zaten. :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Herkez birşey söylüyor herkez bu söylenene inanıyor sacma.

dersimli.h

dersimli.h

Üye
Sagolasın Cok İlginc GeLdi Baslık... :)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Bu Habere İnanırım İşte.. :)

POWER

POWER

Üye
Ben kahvemi sıcak içerim artık ne yararı varsa bilemem ama ben böyle keyif alırım :kahve:

c3r3n

c3r3n

Üye
Hiç sıcak içemem mutlaka soğumasını beklerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt