kafayı yiyecem lütfen yardımcı olun optimus black

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dahmet55

Üye
    Konu Sahibi
kafayı yiyecem lütfen yardımcı olun optimus black
arkadaşlar telefonun dokunmatiği arızalandı ve garantiye gönderdim dokunmatik değişti. ancak telefon geri geldiğinde titreşim çalışmaz oldu. ne yaptıysam titreşimi açamadım. ayarlar- sesler- titreşim sekesinden titreşim açık olmasına rağmen çalışmıyor titreşim. başka bir yerden mi açılıyor bunun titreşimi de ben mi bilmiyorum.lütfen yardımcı olun.

dahmet55

Üye
    Konu Sahibi
yok mu yardım edecek bir allahın kulu

sarıua

sarıua

Üye
arkadaş telefonun hangi versiyoon da? LG güncellemesi olaarak.

dahmet55

Üye
    Konu Sahibi
dün güncelledim v20d oldu. ondan önce de v 10c idi. ben de güncelleşyirirsem düzelir belki dedim ama olmadı.

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Kardesim garantide onu bozmuslardır bosuna acmak icin bi menü arama sen. Benim telefonu saglam verip özürlü aldım kac kere :D tekrar garantiye yollayacaksın mecbur.

sarıua

sarıua

Üye
ya arama olunca titreme oluyosa sıkıntı yook zaten o güncellemede geri bildirim titreşimi kapatılmış gibi bişe :D

dahmet55

Üye
    Konu Sahibi
ben onların yapacağı işin taaa. ayıp be. adam gibi yapılsın diye servise gönderiyouz daha çok bozuyorlar.

- - - Eklendi - - -

ya arama olunca titreme oluyosa sıkıntı yook zaten o güncellemede geri bildirim titreşimi kapatılmış gibi bişe :D

yok dostum ne aramada ne de başka bir şeyde titreşim çalışmıyor.

sarıua

sarıua

Üye
Gecmis olsun kardes o zaman ama kesinlikle lg kendine ceki düzen vermezse bi daha aslaaaaa :D yani optimus black de sekmentinde cok iyi durumda bi cihaz degil.bence kullaniyorum ama...

dahmet55

Üye
    Konu Sahibi
ben dehiç memnun değilim. telefon aşırı ısınıyor, karşıya ses çok az gidiyor konuşurken ve telefon geçişlerde donarak geçiyor. bir de bu sorunlar eklenince keşke almasaydım diyorum. samsung un daha ucuz telefonlarında bile bu tür sorunlar olmuyor.

barisclermont

barisclermont

Üye
arkadaşlar telefonun dokunmatiği arızalandı ve garantiye gönderdim dokunmatik değişti. ancak telefon geri geldiğinde titreşim çalışmaz oldu. ne yaptıysam titreşimi açamadım. ayarlar- sesler- titreşim sekesinden titreşim açık olmasına rağmen çalışmıyor titreşim. başka bir yerden mi açılıyor bunun titreşimi de ben mi bilmiyorum.lütfen yardımcı olun.
Dostum eger bir 3. parti pil koruyucu program kullaniyorsan, o programin ayarlarina bak bir de. Yoksa tekrar servis yolu göründü sana.

turkuaz12

Üye
arkadaş bide benim yöntemimi dene Google play'den go sms i indir titreşim ayarına falan gir mesaj geilnce titrediğinde programı kaldır yeniden başlat ben o şekilde düzeltmiştim umarım sana yardımcı olur

• Beğen
Tepkiler: ofpistan
technoshark

technoshark

Üye
telefonunuzu fabrika ayarlarına bi döndürün bakalım, durum nedir ne değildir ona göre hareket edelim derim.

dahmet55

Üye
    Konu Sahibi
3. parti pil koruyucu program nedir? ben bilmiyorum öyle bir şey. kullanmıyorum herhalde.

- - - Eklendi - - -

fabrika ayarlarına getirdim ama yine olmadı.

technoshark

technoshark

Üye
3. parti pil koruyucu program nedir? ben bilmiyorum öyle bir şey. kullanmıyorum herhalde.

fabrika ayarlarına getirdim ama yine olmadı.

yani şöyle diyebilirim sana 3. parti yazılımlar konusunda diyelim ki bataryanın ömrü az gidiyor genelde androidlerde 1 gün gider.. o zamanı uzatmak ıcın ekstra yazılımlar kullanabılırsın ve bu yazılımlar zarar verebılır gibisinden. ;)

dahmet55

Üye
    Konu Sahibi
yani şöyle diyebilirim sana 3. parti yazılımlar konusunda diyelim ki bataryanın ömrü az gidiyor genelde androidlerde 1 gün gider.. o zamanı uzatmak ıcın ekstra yazılımlar kullanabılırsın ve bu yazılımlar zarar verebılır gibisinden. ;)

anladım. ama öyle bir şey değil. bir de dün servisi aradım adamlar telefonu gönderin bakalım diyorlar. incelemeye göre para isteyebiliriz sizden dediler. küfür istiyorlar resmen

technoshark

technoshark

Üye
anladım. ama öyle bir şey değil. bir de dün servisi aradım adamlar telefonu gönderin bakalım diyorlar. incelemeye göre para isteyebiliriz sizden dediler. küfür istiyorlar resmen

garanti kapsamında ise sorun oluşturmamsı lazım aslına bakarsan ama ne diye o şekilde bir hitamda neden bulunduklarını ise bilemedim :S gönder bakalım nedir ne değildir görmüş öğrenmiş olursun.. lg yardım sayfasından online olarak sorada bilirsin istersen ?

dahmet55

Üye
    Konu Sahibi
garanti kapsamında ise sorun oluşturmamsı lazım aslına bakarsan ama ne diye o şekilde bir hitamda neden bulunduklarını ise bilemedim :S gönder bakalım nedir ne değildir görmüş öğrenmiş olursun.. lg yardım sayfasından online olarak sorada bilirsin istersen ?

telefonnun dokunmatiği değiştiği için garanti kapsamının dışına çıkmış diyorlar.

ofpistan

ofpistan

Üye
arkadaş bide benim yöntemimi dene Google play'den go sms i indir titreşim ayarına falan gir mesaj geilnce titrediğinde programı kaldır yeniden başlat ben o şekilde düzeltmiştim umarım sana yardımcı olur
arkadaşın sunduğu bu çözümü bende denediğimde işe yaramıştı :oke:

technoshark

technoshark

Üye
Telefonunuzu tekrardan sıfırlasanız.. Sonrasında ki güncelleme ile test etseniz nasıl olur acaba.. eğerki dediğiniz gibi go sms uygulaması işe yaramadıysa.. yardımcı olabilirim bu konuda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt