Kafayı Yedirten Oyun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

farukix

Üye
    Konu Sahibi
Kafayı Yedirten Oyun
buda obje bulmaca ama bunda bir adamı yönetiyoruz mc graver gibi valla bulduğu herşeyle birşeyler yapıyor yarım saattir oynuyor çöplüğün içine düştüm sarhoş bir adamla uğraşıyorum

barabelli

barabelli

Üye
saol ben bı bakım olmassa tofy ye ver o cozer heheh

farukix

Üye
    Konu Sahibi
ilerledim bayağı ama ingilizce bilgisi az geldi yaw bir kadınla konuşuyorsun kadını ikna etmeye çalışıyon parasız içeri girmek için ama ingilizce konuşma geçiyor bide bu çıktı şimdi

fb_olgac

Üye
zor buuu saol kafayı yiycem

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
baba bu nasıl oyundur yawwwww

darkred

darkred

Üye
<div class='quotetop'>(farukix &#064; Jan 26 2006, 01&#58;15 AM) [post=263589]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ilerledim bayağı ama ingilizce bilgisi az geldi yaw bir kadınla konuşuyorsun kadını ikna etmeye çalışıyon parasız içeri girmek için ama ingilizce konuşma geçiyor bide bu çıktı şimdi
[/b][/quote]
abi oraya bende geldim kadını parasız içeri girmek için ikna etmiyorsun.bir dans yarışması var onun başvurularını alıyo.yarışmayı kazanana 1500 ikinciye 1000 üçüncüyede 750 &#8364; verilceni sölüyo kadın orda.dans yarışmasına girmek içinde 10 &#8364; lazım haberin olsun daha ilerlersen ban söle burda sayende bende kitledim kafayı oyuna

tofy

Üye
<div class='quotetop'>(barabelli &#064; Jan 26 2006, 01&#58;07 AM) [post=263578]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
saol ben bı bakım olmassa tofy ye ver o cozer heheh
[/b][/quote]
arkadaşlar size söyliyeyim ben bu oyunu da çözdüm

belirli bir para toplamanız gerekiyor ayrıca haritadanda faydalanmanız gerekiyor ve toplayacağınız eşyalar çok isteyen olursa anlatabilirim

farukix

Üye
    Konu Sahibi
saol yaw bende orada kaldım ama bir şey daha buldum birtane arapa varya onu jantını alıyorsun birde ilk çıktığımız ev varya asansöre binip catıya çıkıyorsun orada bir şarap şişesi var onu bizim sarhoşa veriyorsun ama yine levyeyi vermiyor hıyar ben dolaşıyom bir ona bir buna para bulmak gerek.

farukix

Üye
    Konu Sahibi
şimdilik anlatma tofy biraz sıyıralım kafayı

tofy

Üye
ok istediğiniz zaman anlatırım

barabelli

barabelli

Üye
bn bılıomm da ondan dıorum tofycım oyun bnı baydı bıraktım annatsanda olur annatmasanda dıer arklar ne derse

darkred

darkred

Üye
karde&#351; ilk ba&#351;lad&#305;&#287;&#305;n evin orda lah&#305;m çukurunun içinde para var haberin olsun ben o parayla dans yar&#305;&#351;mas&#305;na ba&#351;vurdum sende al o paray&#305; laz&#305;m oluyo meret

farukix

Üye
    Konu Sahibi
aldım başvurdum dans yarışmasına ne yapacam şimdi dondurmacıyıda açtım ama içerde birşey yok yaw ne gıçık oyunmuş yaa nerden buldum

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
delirmek üzreyim haydin arkadaşlar su oyunu kasalım

tofy

Üye
anlayatım mı? çözen yok mu?

farukix

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar ortak iş yapalım isterseniz kasıldım valla nasıl oyunmuş ya ne demişler akıl akıldan üstündür.

darkred

darkred

Üye
tofy sen dur biz yavaştan ilerliyoruz

farukix

Üye
    Konu Sahibi
açaip para buldum dondurmacıyı soydum şimdi levye benzeyen bir sopa bulacaksınız ama o sopayı nerde buldum hatırlamıyorum büyük ihtimal dans edilen yerde sonra sopayı sarhoş adama verip levyeyi alıyoruz sonra dondurmacının kasasını levyeyle kırıyoruz iyi parası varmış dondurma işinemi girsek

darkred

darkred

Üye
abi bak şimdi parayı bulduğun yerde camda hap olcak onları al.sonrada çatıya çık orada keninin olduğu yere gel ve haplara kazanın içine at.onlar uyku hapı.hapları atınca o kedi suyu içio sonra uyuyup kalıyo.sonra dans yarışmasının olduğu yere git arka tarafa git orda bir tane makine gibi bişey var kediyi oraya bırak sonrada kapıdan çık 750&#8364; var artık

dondurmacıyı nasıl açtın abi sen ben takıldım yaaa ?

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
anlat tofy dinliorum ben daha fazla bekleyemicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt