MasteLaa
Üye
-
Konu Sahibi
-
o site çok iğrenç beklediğim gibi değil kimse yahu herkes minik minik yabancılara hayranhe tipsizsin zaten ondangel manken ol diyolarbu arada ask fm linkini atabilir misin bi bakıyım bakıyım
izmirLee benim
o site çok iğrenç beklediğim gibi değil kimse yahu herkes minik minik yabancılara hayran
- - - Eklendi - - -
Kabızım sen süpersin yagörmesem bile anlarım bunu yani
o site çok iğrenç beklediğim gibi değil kimse yahu herkes minik minik yabancılara hayran
- - - Eklendi - - -
Kabızım sen süpersin yagörmesem bile anlarım bunu yani
Eyvallah kardeşim senin kadar değiliz yahu seninle son telefon konuşmamız yetergözlükler pazardan Allah korusun nazardanşaka bir yana tam mankenmişsin yahu Allah nazardan saklasin
Hesabın yok kardeşim
biliyom bende iğrenç olduğunuyarısı fake geri kalanı ergen. Bende can sıkıntısından bakıyom öyle linkini at bi
Kardeşim alıntıyı kaldırır mısın
tipsiz görmesek inancaz
Eyvallah kardeşim senin kadar değiliz yahu seninle son telefon konuşmamız yeter
- - - Eklendi - - -
Hesabın yok kardeşimismimi yaz bayağı bir sayfa vardı
- - - Eklendi - - -
Kardeşim alıntıyı kaldırır mısın
Ben de öyle düşünüyorum şimdi ve sizin söyledikleriniz iyice karar vermemde yardımcı oldu çok sağolunBiraktin diyelim sonra liseyi aciktan okuyacaksin ve CV'inde acik lise yazacak, bosver aileni de dinle gitme bence
QUOTE=MasteLaa;6083816]
Eyvallah kardeşim senin kadar değiliz yahu seninle son telefon konuşmamız yeter
onları hiç sorma onlar yüzünden fotoğraflar hep bir yerde kalıyorhesabını kapatmışsın da bissürü fan hesabı açılmış senin adına
Eyvallah İzmirLee mkaldırdım
Çok haklısın abim eyvallah değerli görüşlerin için çok teşekkür ederimOkulun senin için her zaman daha garantilidir sonra pişman olabilirsin bence okuluna devam etmelisin bunlar daha birşey değil hacı abi
Hani yav resim kaldırdınız mı hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?