Kadınlar Neden Yürürken Kıvırtır

Sponsorlu Bağlantılar

-efşan

-efşan

Üye
Konu fazla belaltı olmuş arkadaşlar, kendi ayıbınıza gülün bir de.

-Emre

-Emre

Üye
Üslubunuza dikkat edin lütfen böyle bir konuyu burda sorgulamak yanlış bence.

romaryu

Üye
Kiyametin alameti buna denir elin oğlu uzaya gitti biz türk mileti halen boş işlerle uğraşıyoruz bu genetik bir yapıdır

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Yav adam gırgır olsun diye bi konu açmış bizleri güldürmek için.Neden bukadar tepki gösteriyorsuniz? evet belki belaltina fazladan geçiş yapmış olabilor konu ama düzeltilir...

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Cok sacma

KayraBey

KayraBey

Üye
Yürürken düz bir çizgi üzerinde yürüyormuş gibi adım atılır ise bu tip yürüme gerçekleşir.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
Yürürken düz bir çizgi üzerinde yürüyormuş gibi adım atılır ise bu tip yürüme gerçekleşir.

mankenler bu şekilde podyumde yürüyorlar kedi yürüyüşü deniliyordu

Astrosman

Astrosman

Üye
Bu konuya birşey yazsan hindii ayıp olur. Neyse başlık sakat.. Konu ise o özellik onlara ait sadece

hepar92

Üye
bilerek yapıyorlar. Genetik yapıyla alakası*yok

foreverthe

foreverthe

Üye
Ben şöyle düşündüm şimdi erkeklerin bacakları dümdüz odun gibi geliyor şekil şemal yok ama bayanlarda ise baldırları daha kalın bacak tarafları daha ince olduğundan dolayı, erkeklerde bu oran daha az her neyse bacaklar çapraz bir şekil alıyor bu yüzden sağ sol sağ sol diye çapraz attıkları için kıvırtıyorlar yani öyle oluyor. Neyse ben terlemeye başladım :ehe

man20

man20

Üye
Siz siz olun böle konulara hiç girmeyin. Çünkü bu sizin mantığınızla bulunacak bir konu değil.

• Beğen
Tepkiler: Dede
x-scarface

x-scarface

Üye
Siz siz olun böle konulara hiç girmeyin. Çünkü bu sizin mantığınızla bulunacak bir konu değil.

Siz diye genelleme yapmanı yanlış buluyorum çünkü konuda emektarında mesajı var ve o bu konularda bilgili bir ihtiyar ağabeyimiz :pro:

• Beğen
Tepkiler: Dede
man20

man20

Üye

Siz diye genelleme yapmanı yanlış buluyorum çünkü konuda emektarında mesajı var ve o bu konularda bilgili bir ihtiyar ağabeyimiz :pro:

tahir abimin beni yanlış anlayacağını sanmıyorum. Çünkü ''siz siz olun'' derken lafın gelişi olarak söledim canım.

x-scarface

x-scarface

Üye
Brofist Devs.

Brofist Devs.

Üye
Bayanlarda kıvırma neden olur bilmiyorum ama sonucunda bu olur :

:d:

• Beğen
Tepkiler: x-scarface ve Dede
CABBAR

CABBAR

Üye
Sebebi nedir bilmem ama karşıdan gelirken bile belli oluyorsa bi sıkıntı vardır demektir.

KayraBey

KayraBey

Üye
Man20 ye katılıyorum.
İşin özü şu: Kadınları anlamak imkansız :)

• Beğen
Tepkiler: man20, x-scarface ve Brofist Devs.

BirKüçükZombi

Üye
Havali sanar kendisini iste dostum ilgi gormek icin sen ona baktigindada kendini bisey sanar

Üst Alt