viktoreznov
Üye
Forumdaki bayanlar nerde acabaBen açık giyinmesinler demiyorum ki. Misal göğüs dekoltesi giyiyor eğilip kalkarken rahatsız oluyor önünü tutuyor. Mini etek giyiyor otururken çekiştiriyor. İnsanın dikkatini ne giydiği çekmese bile aslında örtmek istemesi bakılmasına sebep oluyor. Belliki böyle giyindiklerinde pekte rahat edemiyorlar. Ozaman niye giyer insan?
Karşısındakine hoş gözükmek beğendirmek için giyiyorsa eğer. Tüm dikkati göğsüne yada bacaklarına çekiyor. Hani ne oldu kafaların uyuşması. Bariz hile yapıyorsunuz
El alışkanlıgı yada bıanlık refleks diyelimForumdaki bayanlar nerde acabaBen açık giyinmesinler demiyorum ki. Misal göğüs dekoltesi giyiyor eğilip kalkarken rahatsız oluyor önünü tutuyor. Mini etek giyiyor otururken çekiştiriyor. İnsanın dikkatini ne giydiği çekmese bile aslında örtmek istemesi bakılmasına sebep oluyor. Belliki böyle giyindiklerinde pekte rahat edemiyorlar. Ozaman niye giyer insan?
Karşısındakine hoş gözükmek beğendirmek için giyiyorsa eğer. Tüm dikkati göğsüne yada bacaklarına çekiyor. Hani ne oldu kafaların uyuşması. Bariz hile yapıyorsunuz
Yorumunu okumadım valla Pınar,sana bir göndermem yok yaniHe bu arada İsa, oraya koymuşsun eteği kalçasında bi kız resmi ama ben açık giyebilir derken bişey giymesin de demedim caney
O ne öyle. Dekoltenin de sınırı vardır. O sınırı aştığın an zaten çekicilikten çok iticilik başlar.
Bu açıdan bakmayı bir kenara bırakalım da..Bir kadının bacaklarına normal açıdan dahi bakılmasını sapıklık olarak nitelendirirseler bu şekilde nitelenen sapıkların da o biryerleri açık kadınlar hakkında '' ayar '' kelimesi kullanmaları sanırım mantıken haklılık payı doğurabilir.Asla bir kadına nasıl giyinirse giyinsin öküz gibi bakılmasını haklı ahlaki bulmuyorum; ama kesinlike doğal buluyorumkadına bu açıdan bakmak sapıklıktan başka bişey değil
Yorumunu okumadım valla Pınar,sana bir göndermem yok yani
----------Eklendi @ 21:46:36 ---------- Yazıldı @ 21:43:47 ----------
Bu açıdan bakmayı bir kenara bırakalım da..Bir kadının bacaklarına normal açıdan dahi bakılmasını sapıklık olarak nitelendirirseler bu şekilde nitelenen sapıkların da o biryerleri açık kadınlar hakkında '' ayar '' kelimesi kullanmaları sanırım mantıken haklılık payı doğurabilir.Asla bir kadına nasıl giyinirse giyinsin öküz gibi bakılmasını haklı ahlaki bulmuyorum; ama kesinlike doğal buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?