şimdi oldu :oke: dürüst olmak lazım:ehe
Catty Emekli Yönetici Konu Sahibi -YARINIYOK-' Alıntı: şimdi oldu Genişletmek için tıkla ... dürüst olmak lazım
Solamente Üye Eternitylife' Alıntı: aynen öyle nerde para gördüler oraya..nerde aşk gördüler oraya ..ne demiş Semra Hanım "daldan dala" Genişletmek için tıkla ... Bana bıcırık anlamadım seni yaa kimi destekliyon herkesin fikrine katılıyon hayret bişey
Eternitylife' Alıntı: aynen öyle nerde para gördüler oraya..nerde aşk gördüler oraya ..ne demiş Semra Hanım "daldan dala" Genişletmek için tıkla ... Bana bıcırık anlamadım seni yaa kimi destekliyon herkesin fikrine katılıyon hayret bişey
Catty Emekli Yönetici Konu Sahibi AloneAngel' Alıntı: Bana bıcırık anlamadım seni yaa kimi destekliyon herkesin fikrine katılıyon hayret bişey Genişletmek için tıkla ... ama ablacım o anki psikolojime göre cevap verdim...çok çektim ben bu | bazı | kızlardan..anla benü.
AloneAngel' Alıntı: Bana bıcırık anlamadım seni yaa kimi destekliyon herkesin fikrine katılıyon hayret bişey Genişletmek için tıkla ... ama ablacım o anki psikolojime göre cevap verdim...çok çektim ben bu | bazı | kızlardan..anla benü.
Catty Emekli Yönetici Konu Sahibi AloneAngel' Alıntı: o kızları bana yolla bebem sen Genişletmek için tıkla ... bağlantıyı kestim..ama şuan elimde ders görmesi lazım biri daha var ....selmacum ne dersin yolliim mi seni
AloneAngel' Alıntı: o kızları bana yolla bebem sen Genişletmek için tıkla ... bağlantıyı kestim..ama şuan elimde ders görmesi lazım biri daha var ....selmacum ne dersin yolliim mi seni