Kadınlar Ne İster???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kadınlar Ne İster???
Evet arkadaşlar herkese göre cevabı değişebilecek bir yorum sorusu...:Kadınlar Ne İster???

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bence Kadından Kadına Değişen Bir Kavram ama söyle diyebiliriz:

Genel olarak 2 ye bölebiliriz::sn:

1-)
Zengin Bir Kadın:
Yakışıklı Bir Erkek...:oke:
Normal Halli Bir Kadın:Biraz yakışıklı biraz paralı bir erkek...:oke:
Fakir Bir Kadın:Zengin bir erkek Yakışıklılık önemli değil...
:ehe:oke:

2-)Ama istisna kadınlarda vardır onlar sadece mutluluk ister mutluluğu nasıl yakalıyabilecekse onun peşinden koşar:oke: hiçbir zaman kendi doğrularından taviz vermez aradıkları sadece huzurlu bir yaşantıdır:oke: üstte bahsettiğim Zengin,Normal,Fakir kadın anlayışım yanlış anlaşılmasın:nono: ama bazı durumlarda bu kavram doğrudur
.....:pro::pro:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Salih Baba™;1271069' Alıntı:
Bence Kadından Kadına Değişen Bir Kavram ama söyle diyebiliriz:

Genel olarak 2 ye bölebiliriz::sn:

1-)
Zengin Bir Kadın:
Yakışıklı Bir Erkek...:oke:
Normal Halli Bir Kadın:Biraz yakışıklı biraz paralı bir erkek...:oke:
Fakir Bir Kadın:Zengin bir erkek Yakışıklılık önemli değil...
:ehe:oke:

2-)Ama istisna kadınlarda vardır onlar sadece mutluluk ister mutluluğu nasıl yakalıyabilecekse onun peşinden koşar:oke: hiçbir zaman kendi doğrularından taviz vermez aradıkları sadece huzurlu bir yaşantıdır:oke: üstte bahsettiğim Zengin,Normal,Fakir kadın anlayışım yanlış anlaşılmasın:nono: ama bazı durumlarda bu kavram doğrudur
.....:pro::pro:

valla bravoo..Teşekkürler...Dewamı gelsin kadın tanıcam da:ehe

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Benim kadınım iLgi istiyor x) para da pulda gözü yok

"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
her giydiklri her söyledklri onaylansn övülsn sevilsn isteyip + her zaman daha fazlasnı isterlr

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[QUOTE="The Patriot";1271252]her giydiklri her söyledklri onaylansn övülsn sevilsn isteyip + her zaman daha fazlasnı isterlr[/QUOTE]

+bazen çok bencil olabiliyorlar...:D:D

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Bence her kadın icin farklıdır...mesela kimi parayı cok sever , kimi romantizm ister , kimi de sadece huzur ve mutluluk ister vs. ... bazıları da vardır ki "üçü bir arada" :ehe ister...İşte bunlarla ("üçü bir arada") tanısırsanız kacın... :kop:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bence her kadın icin farklıdır...mesela kimi parayı cok sever , kimi romantizm ister , kimi de sadece huzur ve mutluluk ister vs. ... bazıları da vardır ki "üçü bir arada" :ehe ister...İşte bunlarla ("üçü bir arada") tanısırsanız kacın... :kop:

ama bazılarıda varki gerçekten sever ve sevilir..

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
ama bazılarıda varki gerçekten sever ve sevilir..

dogru ama işte demek istedigim onlar gibilerini bulmak...baslarda öyle görünürler yalnız evlendikten sonra nasıl bir karakter oldukları ortaya cıkar...tecrübe yasamadım ama cok gördüm...mesela en cok korktugum konulardan birisidir...acaba evlendikten sonra da böyle kalır mı?...dogrusu hiç asık olmadım ve yasamadım böyle duyguları ama az cok tahmin edebiliyorum...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet aynen katılıyorum haklısın.

Solamente

Üye
Saçmalık hepsi sadece adamakıllı biraz sevgi dozunda ilgi hatırlanmak ve şefkat parada pulda gözü olan yok demiyorum ama herkes aynı statüde değil hiç birşey bi kadın için sevdiğinden duyacağı iki güzel söz bir kırmızı gülden değerli değildir ;)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Saçmalık hepsi sadece adamakıllı biraz sevgi dozunda ilgi hatırlanmak ve şefkat parada pulda gözü olan yok demiyorum ama herkes aynı statüde değil hiç birşey bi kadın için sevdiğinden duyacağı iki güzel söz bir kırmızı gülden değerli değildir ;)

evet ya dediğim gibi herkez bir değil hepsi değişik değişik şeyler istiyor ama genellikle kadınların gözü güzel söz ve çiçekteydi ama yıllar geçtikçe bunun değiştiğini sanıyorum..çünkü param yüzünden benimle çıkan çok kız oldu:(Ama benim içinde benimle çıkan da çok oldu..selmam son örnek mucuk..yani ablacım haklısın.:)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Kendileri de bilmiyor ki...

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
kadınlar sevgi şevkat ve hoşgörü ister

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
evet bazıları öyle ama bazılarıda tam tersi..seni kullanırlar..

kadınlar kullanır demi asıl erkekler kadınların iyi niyetini süistimal ederler malesef...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kadınlar kullanır demi asıl erkekler kadınların iyi niyetini süistimal ederler malesef...

erkeklerin de zaaf yönleri yok değil ama aklı başında olan (ne erkek ne kız)karşısındakine saygı ve sevgi besledi mi ne bu tartışmalar açılır nede başka şeyler..

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
şimdi oldu :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt