Kadınlar Erkeksiz Hamile Kalacak...

Sponsorlu Bağlantılar

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Kadınlar Erkeksiz Hamile Kalacak...
KADINLAR ERKEKSİZ HAMİLE KALACAK...

New Scientist bilim dergisinin haberine göre, Tyne Üniversitesi uzmanları iki ay içinde uygulanmaya başlanabilecek olan bu yeni tekniğin aynı zamanda kısırlık tedavisinde de çığır açacağını söyledi. Profesör Kerim Nayernia kontrolündeki ekibin yöntemine göre, kadının kemik iliğinden kök hücreler alınıyor, daha sonra bu kök hücreler kimyasal madde ve vitaminler bir karışıma konularak dişi sperm hücreleri haline getiriliyor. Bu sperm hücreleri ise tüp bebek tedavi tekniğiyle yumurtayı döllemeye yarıyor. Geçen yıl bu konuyla ilgili ilk bilimsel veriler elde edilmiş ve kemik iliğinden alınan kök hücrelerle olgunlaşmamış sperm üretilmişti. Bilim adamlarının buluşu, etik bir tartışmaya da yol açtı. Çünkü bu yöntem, gelecekte kadınların erkekten alınan sperme gerek duymadan hamile kalmasını mümkün kılabilecek, erkekleri çocuk yapmada devre dışı bırakabilecek. Ancak, bu hücrelerde sadece erkekte bulunan ‘Y’ kromozomu olmadığından kadınlar, sadece kız çocuk sahibi olabilecek. İngiltere’de dini çevreler, bir çocuğun sadece anne ve babadan meydana gelebileceğini ve çocuğun da ailede her iki rolü de görmesi gerektiğini düşünerek, böyle bir yöntemin ahlak dışı olabileceğini öne sürüyor.

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Bu Benimde Tasvip Etmediğim Bişey...Anne Baba Olmadan Çocuk Olmaz;)

omayra

Üye
Ne gereği var ki? Erkek var, kadın var, çocuklar neden sadece kadınlarca yapılsın ki?

dreamnurse

dreamnurse

Üye
benim embriyoloji hocamda söylemiştii şuan kii teknolojiyle gerçekleştirilebilir bir olaymış ama tabii erkek nesli tükenmedikçe gereksiz

dreamgirls

dreamgirls

Üye
hayatınızda erkek olmasın, gece uykunuzun en güzel yerinde sıcacık sarılmasın, sabah kahvaltılarında ağzınıza peynir vermesin, akşam yemek hazırlarken salataya yardım etmesin, beraber dvd izlenmesin, bir şişe rakı açıp balık eşliğinde içilmesin, banyoda sırtınızı yıkamasın, gün içinde en yoğun ve sinirli anınızda sizi arayıp " seni seviyorum " demesin, ve daha paylaşılan yüzlerce şey yaşanmasın...

OLMAAAAZZZZ...

erkeksiz bi hayatta olmaz, çocukta.. ters bizlere

dreamgirls

dreamgirls

Üye
düşünsenize sadece bayanların olduğu bi dünyayı...:naughty:
erkekler dikkat, nesliniz tehdit altında, iyi geçinin kadınlarla..:islik

Nazy

Nazy

Üye
valla gülesin dikkat etmemizi gerektiricek bir durum yok
Allah Hiç bir Canlıyı Gereksiz Yaratmamıştır...
imkansız ama Neslimiz Tükense... Düşünsenize Erkek Yok
Bunun İçin Bence Erkek lerden Çok Kızların Endişe Etmesi Gerekir:)

dreamgirls

dreamgirls

Üye
valla gülesin dikkat etmemizi gerektiricek bir durum yok
Allah Hiç bir Canlıyı Gereksiz Yaratmamıştır...
imkansız ama Neslimiz Tükense... Düşünsenize Erkek Yok
Bunun İçin Bence Erkek lerden Çok Kızların Endişe Etmesi Gerekir:)

sözüm meclisten dışarı...:islik

herşey dengeli, zincir gibi birbirleriyle bağlantılı bi şekilde Allah tarafından yaratılmış. zaten bu zincirin bi halkası kopsa, herşey bozulur... onun için her iki cinsinde endişe etmesi gerek...
ne biz sizsiz ne de siz bizsiz yapamayız..:utan

ouSahin

ouSahin

Üye
Dünyada kadınların sadece olması yada erkeklerin sadece olması eş cinselligi artırır :ehe

buda tabi günah..:)

Bir erkek kadınsız bir kadın erkeksiz yapamaz iki birey beraber olmadıgı sürece bir çoçuk olmaz:) buda dünyanın sonu:)

lazyboy

lazyboy

Üye
YA bence çok sacma bi kere o zaman soy denilen şey belli olmıcak cocuk annesinin adı soruldunda'ayşe' babasının adı soruldunda ise^!' SPERM BANKASI'^! mı diyecek:nono:

omayra

Üye
YA bence çok sacma bi kere o zaman soy denilen şey belli olmıcak cocuk annesinin adı soruldunda'ayşe' babasının adı soruldunda ise^!' SPERM BANKASI'^! mı diyecek:nono:

Yok bu sperm bankasıyla alakalı bir konu değil. Kadın bebeğinin hem anası hem babası olacak :) Yani isim hanesinde Anne adı Ayşe, baba adı Ayşe yazacak :ehe Böylece bir kadının senin için hem annelik hem babalık ettim diye evladına serzenişte bulunmasının fiziki bir dayanağı da olacak :ehe

iremm

iremm

Üye
insanlar daha sasırmıslar ne yapacaklarını bilmiyorlar çok saçma bişi bence erkeksiz kadın kadınsiz erkek olmaz zaten hiçbir canlı bosuna yaratılmamıs ayrıca bu aile kavramının yok olmasına zemin hazırlıyor bu da ayrı tartısılması gereken bir konu

tugberk16

tugberk16

Üye
SAçmalıktan başka bişey deil..

ukalgs

ukalgs

Üye
bunlar kıyametin yaklaştığının habercisi

FirstClasss

FirstClasss

Üye
olamaaz olmamalı :)

mservank

mservank

Üye
Demek bu da çıkacaktı bakalım daha yeni neler çıkacak erkek neslinin tükenmesi,kadınların kendi kendine hamile kalması...
Ama çok saçma olacak ortalık babasız evlatlarla dolacak.

neslein

neslein

Üye
cok sacma bişey ne kadın erkeksiz nede erkek kadınsız yapabilir ayrıca cocuk bu iki kişinin sewgisinin bi meyvesidir tek basına kadının dogurması anlamsız

leiche

leiche

Emekli Yönetici
abi ben biyorum bu kız milleti bir gün uzaylılardan önce dünyayı ele gecirecek diye
sayın bakanlarımın beni dikkate almalarını rica ederim :D