bizim okul müdürü bunu kapıdan bile sokmazdı :ehe
Necmati Üye Konu Sahibi Burak Şerbetçi' Alıntı: bizim okul müdürü bunu kapıdan bile sokmazdı Genişletmek için tıkla ... sizin okulun mdürü Okulun kurallarına uyuyor dimekki..
Burak Şerbetçi' Alıntı: bizim okul müdürü bunu kapıdan bile sokmazdı Genişletmek için tıkla ... sizin okulun mdürü Okulun kurallarına uyuyor dimekki..
Necmati Üye Konu Sahibi yasminoz' Alıntı: şimdi bi daha baktım da yok yok inanamıyorum hala... Genişletmek için tıkla ... inan inan
yasminoz' Alıntı: şimdi bi daha baktım da yok yok inanamıyorum hala... Genişletmek için tıkla ... inan inan
Necmati Üye Konu Sahibi yurisa' Alıntı: Bunu alan adam ben olsam intihar ederdim Genişletmek için tıkla ... ajdar'dan iyidir bence
yurisa' Alıntı: Bunu alan adam ben olsam intihar ederdim Genişletmek için tıkla ... ajdar'dan iyidir bence
zaza Üye Necmati™;2780251' Alıntı: ajdar'dan iyidir bence Genişletmek için tıkla ... ajdar kadın değilki saçmalama belki tipi kayık ama neyse
Necmati™;2780251' Alıntı: ajdar'dan iyidir bence Genişletmek için tıkla ... ajdar kadın değilki saçmalama belki tipi kayık ama neyse
Necmati Üye Konu Sahibi yurisa' Alıntı: ajdar kadın değilki saçmalama belki tipi kayık ama neyse Genişletmek için tıkla ...
Necmati Üye Konu Sahibi Burak Şerbetçi' Alıntı: yanağını öpeyim desen yanagı bulmak yarım saat sürer. Genişletmek için tıkla ... evet evet
Burak Şerbetçi' Alıntı: yanağını öpeyim desen yanagı bulmak yarım saat sürer. Genişletmek için tıkla ... evet evet