Doğum Yaptı Sakalları Çıktı!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d€rVish

d€rVish

Üye
Doğum Yaptı Sakalları Çıktı!!

Fotoğraftaki bir kadın. 1 yaşından itibaren sirklerde çalıştıi, 2 kere evlendi. İşte o ve onun gibi sakallı kadınların ilginç hayatları..

ANNIE JONES Annie Jones en güzel ve trajik sakallı bayanlardan biri. 19 yaşındayken çekilen yandaki fotoğrafta görülen Annie Jones, 14 Temmuz 1865'te Virjinya'nın Marion kentinde doğdu. Doğduğunda başından ayak parmağına kadar ince, koyu renkli tüy tabakası ile kaplıydı. 9 aylıkken bolca sakala sahipti. Bu sakalları bir şovmenin ilgisini çekti. Ailesi diğer 11 kardeşine para gerektiği için Annie'nin şovmenle birlikte tura gitmesine izin verdi. 9 yaşına kadar annesi de yanında kaldı. Daha 1 yaşındayken bu yolla haftada 150$ kazanıyordu. 15 yaşında sirkte çalışan Richard Elliot'la evlenen ve 5 yıl evli kalan Annie'nin evliliği kocası çok soğuk davrandığı için bitti. İkinci evliliğini yine sirkte çalışan William Donovan'la yapan Annie eşi ile birlikte Avrupa'ya gitti. Avrupa'da eşi ölünce sirke geri döndü ve haftada 500$ kazanmaya başladı. 22 Ekim 1902'de ölen en güzel sakallı kadın Annie sakalları kesilmeden gömüldü.



BARONESS SIDONIA DE BARCSY
Barchy, 1 Mayıs 1866'da Budapeşte'de doğdu. 19 yaşına kadar sakalları olmayan Barchy'nin, oğlu Nicu'yu dünyaya getirdikten 12 gün sonra sakalları çıkmaya başladı. Eşi ile birlikte 1890 yılında Avrupa'ya gitti. Dünyanın tek sakallı annesi olarak yaklaşık 400 $ kazanmaya başladı. 1912 yılında eşi hastalandı ve öldü. Tekrar evlenen Barchy'e ikinci eşi kötü davranıyordu. Bir süre sonra eşi Texas'a giderek Barchy ve oğlunu terketti. Barchy diabet hastalığı ile yıllarca uğraştı ve 19 Ekim 1925'te öldü.
GRACE GILBERT
Grace Gilbert 2 Şubat 1876'da Ohio'da doğdu. Doğduğunda ince tüyleri vardı fakat birkaç yıl içinde sakalları çıktı. 1901 yılında imzaladığı kontratla profesyonel sakallı bayanlar arasına katıldı. Özel hayatında sürekli pantolon giyip bayanlar yerine erkekler ile arkadaşlık ediyordu. 1910 yılında 53 yaşında köse bir çiftçi ile evlendi. Öyle ki nikah memuru düğün sırasında Grace'i damat eşini de gelin sandı. 11 Ocak 1924 yılında nedeni belirsiz bir şekilde öldü.

CHRISTINE
Gençlik yıllarında kendine has güzelliği olan Christine, genç bir çifti ile evlendi. Oğlu doğduktan sonra çenesinde tüyler çıkmaya başladı. Tıraş oldukça bu tüyler sakala dönüştü. Sakalından kurtulmak için binlerce dolar harcadı fakat başarısız oldu. Eşi hastalanıp çalışmaya devam edemeyince sakalları yüzünden eşini hasta ettiğini düşündü ve kendini suçladı. Oğlunu eşine bırakarak karnaval şovlarına katılmaya karar verdi. Yeterli parayı kazandıktan sonra tedavi oldu ve sakallarından kurtuldu.

JANE W. DEVERE
Jane 1859 yılında doğdu. 1883 yılında bir şovmenle evlendi. Hala dünyadaki en uzun sakallı bayan rekoruna sahip olan Jane, 1912 yılından kalp krizi geçirerek öldü.



FRANCES MURPHY
Frances 1910 yılında doğdu. Frances Amerika'da doğan bir transeksüeldi ve bayan olmak onun için zordu. Toplum içinde bayan kıyafetleri giymek için mahkemeden izin almıştı. Kariyer fırsatları görünüşü yüzünden sınırlı olduğu için sirkte çalışmaya başladı. New York'ta çalışan bir kuaför tarafından metroda tacize uğradı. Olay mahkemeye intikal etti. Hakim Frances'in bayan olduğuna inanmadı ve hastane raporu istedi. Rapora göre Frances'in transeksüel olduğu ortaya çıktı ve yalancı şahitlikten tutuklandı.
 


e1b1

e1b1

Üye
.



bu ne yaw erkek bu..
 
d€rVish

d€rVish

Üye
kadınmış.. sakallardan öle gözüküüyorrr allahın işini görüyormusun
 
werarce

werarce

Üye
Bune ya çok acayip peki neden kesmemişler sanki okutmuş gibi uzatmışlar
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
erkek yav bu :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt