Kadıköy 'karanlık'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RedColt

RedColt

Üye
Yapayım açıklamayı;
Hayal demek doğru değil. Çünkü daha önceden yapılmış, bu onura erişilmiş. Galatasaray başarmış değil mi ? Neden tekrar olmasın. Ayrıca alıntı yapmıycan falan, hiç hoş değil. Tasvip etmiyorum ..

Galatasaray'ın başartısı genelliklşe ağza alınmaz :d:
Hayal demek ne kadar doğru bilmiyorum.

Maça gelmek gerekirse;
Gerçekten hak eden kazandı. Bunu, içim rahat şekilde söyleyebilirim. İlk maçın yıldızı Stoch Fb'yi bitiren adam oldu bugün. Spikerin, oyuna her giren Y.Boys'lu ordan geliyor dediği kanat Andre Santos'un kanatıydı. İyi mi oynadı kötü mü oynadı anlamadım :) Bilica, değişik bir adam, yarı pro. resmen Kazım'la ikisi. 90'da hala kavga peşinde anlamak mümkün değil . Y.Boys'lu futbolcuları alkışlayan taraftarları bizde alkışlıyoruz. Hak edeni alkışladılar, provakasyonlara meydan vermediler. Bu sezon inşallah 3 temsilciyle gidiyoruz UEFA'ya, bu sene olacak :oke:
Türkiye'nin en büyük iki kulübü UEFA gediklisi oldu, Allah sonlarını hayretsin ..

Bilica yarı profesyonelliği bırak hiç profesyonel değil... Lugano,bilice,kazım,emre ben bunlar kadar çirkef huysuz kavgacı adam göremedim ... sen 1-0 yeniliyorsun gol atman lazım 90. dakikada kavga çıkartıccak .. El-kol hareketelri içinde...Keşke young boys da kavga çıkarsaydıda iş bilicanın üstüne patlasaydı..

'Davut

'Davut

Üye
Yapayım açıklamayı;
Hayal demek doğru değil. Çünkü daha önceden yapılmış, bu onura erişilmiş. Galatasaray başarmış değil mi ? Neden tekrar olmasın. Ayrıca alıntı yapmıycan falan, hiç hoş değil. Tasvip etmiyorum ..

O zamanla şimdiye bakaçak olursak Başarı için Umutlu konuşamam ben...Sen bakıyorsan ne mutlu sana

Seninde Yazdığın şeyleri bilmesek Kandıraçan bizi...Tasvip etmiyecek bu yazdıklarımı Hakaretli mesaj atmıyaçaksın....

Necmati

Necmati

Üye
arkadaşlar lütfen sakin ...

Atakan

Atakan

Üye
Davut™;2559887' Alıntı:
O zamanla şimdiye bakaçak olursak Başarı için Umutlu konuşamam ben...Sen bakıyorsan ne mutlu sana

Seninde Yazdığın şeyleri bilmesek Kandıraçan bizi...Tasvip etmiyecek bu yazdıklarımı Hakaretli mesaj atmıyaçaksın....
Sen umutlu bakmazsın. Hak veriyorum dünkü futboldan sonra. Bugün Galatasaray'da elenirse benim de bakış açım aynı mı olur ? Bilmiyorum.

O zaman şöyle diyeyim. Senin mesajına alıntı yaparken sana mı soracağım ? Bana emir ermek senin haddine mi ? Onu onaylamıyorum ben.

RedColt

RedColt

Üye
Sen umutlu bakmazsın. Hak veriyorum dünkü futboldan sonra. Bugün Galatasaray'da elenirse benim de bakış açım aynı mı olur ? Bilmiyorum.

O zaman şöyle diyeyim. Senin mesajına alıntı yaparken sana mı soracağım ? Bana emir ermek senin haddine mi ? Onu onaylamıyorum ben.
Katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...