RedColt
Üye
Yapayım açıklamayı;
Hayal demek doğru değil. Çünkü daha önceden yapılmış, bu onura erişilmiş. Galatasaray başarmış değil mi ? Neden tekrar olmasın. Ayrıca alıntı yapmıycan falan, hiç hoş değil. Tasvip etmiyorum ..
Galatasaray'ın başartısı genelliklşe ağza alınmaz

Hayal demek ne kadar doğru bilmiyorum.
Maça gelmek gerekirse;
Gerçekten hak eden kazandı. Bunu, içim rahat şekilde söyleyebilirim. İlk maçın yıldızı Stoch Fb'yi bitiren adam oldu bugün. Spikerin, oyuna her giren Y.Boys'lu ordan geliyor dediği kanat Andre Santos'un kanatıydı. İyi mi oynadı kötü mü oynadı anlamadımBilica, değişik bir adam, yarı pro. resmen Kazım'la ikisi. 90'da hala kavga peşinde anlamak mümkün değil . Y.Boys'lu futbolcuları alkışlayan taraftarları bizde alkışlıyoruz. Hak edeni alkışladılar, provakasyonlara meydan vermediler. Bu sezon inşallah 3 temsilciyle gidiyoruz UEFA'ya, bu sene olacak
Türkiye'nin en büyük iki kulübü UEFA gediklisi oldu, Allah sonlarını hayretsin ..
Bilica yarı profesyonelliği bırak hiç profesyonel değil... Lugano,bilice,kazım,emre ben bunlar kadar çirkef huysuz kavgacı adam göremedim ... sen 1-0 yeniliyorsun gol atman lazım 90. dakikada kavga çıkartıccak .. El-kol hareketelri içinde...Keşke young boys da kavga çıkarsaydıda iş bilicanın üstüne patlasaydı..
Bilica, değişik bir adam, yarı pro. resmen Kazım'la ikisi. 90'da hala kavga peşinde anlamak mümkün değil . Y.Boys'lu futbolcuları alkışlayan taraftarları bizde alkışlıyoruz. Hak edeni alkışladılar, provakasyonlara meydan vermediler. Bu sezon inşallah 3 temsilciyle gidiyoruz UEFA'ya, bu sene olacak