Kadıköy 'karanlık'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RedColt

RedColt

Üye
Davut™;2558825' Alıntı:
Yine 10 Kişi kalırsak saçmalarsak Bu sonuç normal....Dengimiz olmayan bir takım...Bu mu başarıdır bu mu istikrardır... Böyle Takımlara elenince insan beter olsunlar diyesi geliyor...

Kötü Başlangıç devam ediyor Hadi bakalım...
Bence kesinlikle 10 kişi kalmayı hakettiniz hatta bilica nasıl sarı yemedi diye şaşırdım. O adama bir ders verilmeli... Şunu da kabul etmeli ki Young Boys çok güzel oynadı sanki çalışılmış gibi pasları vardı... Son dakikalarda birazdaha hızlı ççıksalar 2 ye 3 e gidebilirdi.
Sonuç Aykut İstifa sesleri

Revengeful

Emekli Yönetici
Ulan kötü takımlara yeniliyorsunuz ama Galatasaray'ı yeniyorsunuz anlamadım gitti.

RedColt

RedColt

Üye
Ulan kötü takımlara yeniliyorsunuz ama Galatasaray'ı yeniyorsunuz anlamadım gitti.
Galatasaray'ı yenmekle hayatlarının hatasını yaptılar noldu 2 maç yenildiler... Galasatasaray 'ı yendiler üstü kapandı açıkların sanıldı. Ayrıca Frank öğrense derbilerin önemini yenilemezdi Galatasaray... :nono:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar Hakaret içerikli mesajlar silindi biraz daha Sakin devam edelim

Necmati

Necmati

Üye
evet arkadaşlar fazla argo kullanmayın olan zarar kendinize....

RedColt

RedColt

Üye
aykut kocamanın suçu yok bence o futbolcu olacak kişilerin suçu bu bence her sene hoca değiştiriyoruz adamlartda tık yok
Aykut Kocaman'da bence iş yok birinzisi sen Alexi çıkartmıyacaktın ne olursa olsun bunun firikiki var corneri var... Ayrıca gökan gönül hamlesinide anlamadım. Gökhanı çıakrtıyodu ıslık aldı dia çıktı ?

'Davut

'Davut

Üye
Bence kesinlikle 10 kişi kalmayı hakettiniz hatta bilica nasıl sarı yemedi diye şaşırdım. O adama bir ders verilmeli... Şunu da kabul etmeli ki Young Boys çok güzel oynadı sanki çalışılmış gibi pasları vardı... Son dakikalarda birazdaha hızlı ççıksalar 2 ye 3 e gidebilirdi.
Sonuç Aykut İstifa sesleri

Haksız yere 10 kişi mi kaldık dedim....? Yok

Şu son 3 senedir GS ile FB Çok kötü performanslar gösteriyorlar... Çıtırdalar geliyor...

Mert

Mert

Üye
Şampiyonlar liginde bi bursa kaldı.İnşallah brsa orda bişiler elde eder.

'Davut

'Davut

Üye
Türkiye için Avrupada Başarı Göstermek Hayal....

Ne Bursa Ne Bjk Ne Gs Nede Fb Hepsinin sesi ancak Tslde çıkıyor...

RedColt

RedColt

Üye
Davut™;2558893' Alıntı:
Haksız yere 10 kişi mi kaldık dedim....? Yok

Şu son 3 senedir GS ile FB Çok kötü performanslar gösteriyorlar... Çıtırdalar geliyor...

Haksız dedin demedim zaten kendi görüşümü gnel olarak söyledim yanlış anlaşıldı...

Yine 2 sezon önce daha iyiydiler... İnşallah UEFA çuvllanmaz.

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
harcanan paralara yazık bu kadroylo nasıl yenıldık

'Davut

'Davut

Üye
Biraz kendisiyle dalga geçtiydim Daha devam edeçektim erken oldu ban yahu...:d:

haltie

haltie

Üye
Semih ilk 11 başlasaydı gol atardı kalıbımı basarım adam gökhanın yedeği olamaz ama helal olsun girdi yine elinden geleni yapmaya çalıştı.

RedColt

RedColt

Üye
Semih ilk 11 başlasaydı gol atardı kalıbımı basarım adam gökhanın yedeği olamaz ama helal olsun girdi yine elinden geleni yapmaya çalıştı.
Semih 90 dakika koşacak oyuncu değil. Son anda girer gol atmaya çalışır herkes yorgunken bir o diri olduğunda kolayca gol atar .bugünde 2 pozisyona girdi ama başarılı olamadı. Semih başlarken 11de olsaydı bence hiçbirşey ortaya koyamazdı.

Atakan

Atakan

Üye
Davut™;2558910' Alıntı:
Türkiye için Avrupada Başarı Göstermek Hayal....

Ne Bursa Ne Bjk Ne Gs Nede Fb Hepsinin sesi ancak Tslde çıkıyor...
Hayal demek ne kadar doğru bilmiyorum.

Maça gelmek gerekirse;
Gerçekten hak eden kazandı. Bunu, içim rahat şekilde söyleyebilirim. İlk maçın yıldızı Stoch Fb'yi bitiren adam oldu bugün. Spikerin, oyuna her giren Y.Boys'lu ordan geliyor dediği kanat Andre Santos'un kanatıydı. İyi mi oynadı kötü mü oynadı anlamadım :) Bilica, değişik bir adam, yarı pro. resmen Kazım'la ikisi. 90'da hala kavga peşinde anlamak mümkün değil . Y.Boys'lu futbolcuları alkışlayan taraftarları bizde alkışlıyoruz. Hak edeni alkışladılar, provakasyonlara meydan vermediler. Bu sezon inşallah 3 temsilciyle gidiyoruz UEFA'ya, bu sene olacak :oke:
Türkiye'nin en büyük iki kulübü UEFA gediklisi oldu, Allah sonlarını hayretsin ..

haltie

haltie

Üye
Şu isviçrelilere uyuz oluyorum adamlar bize ayrı motive oluyor.

'Davut

'Davut

Üye
Hayal demek ne kadar doğru bilmiyorum.

O zaman Alıntı Yapmıyacan...:) Yada Bir Açıklama yapacan...:)

Diyeçeğim Tek şey var bundan sonra...:)
Kazandıkça Sevincimiz,
Kaybettikçe Desteğimiz Artaçaktır !!!

Atakan

Atakan

Üye
Davut™;2559202' Alıntı:
O zaman Alıntı Yapmıyacan...:) Yada Bir Açıklama yapacan...:)

Diyeçeğim Tek şey var bundan sonra...:)
Kazandıkça Sevincimiz,
Kaybettikçe Desteğimiz Artaçaktır !!!
Yapayım açıklamayı;
Hayal demek doğru değil. Çünkü daha önceden yapılmış, bu onura erişilmiş. Galatasaray başarmış değil mi ? Neden tekrar olmasın. Ayrıca alıntı yapmıycan falan, hiç hoş değil. Tasvip etmiyorum ..

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
aboooo fener bizi utandırıyor gs liler dalga geçecek fenerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...