Kaçırılmayacak Ürünler...(ikinci el ve sıfır her bakması gereken ürünler...)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oski91

oski91

Üye
    Konu Sahibi
Kaçırılmayacak Ürünler...(ikinci el ve sıfır her bakması gereken ürünler...)
Öncelikle Merhabalar,

Ürünlerin resimlerini sırasıyla koydum...

N70:120 Tl ve ptt kargo dahil olmak üzre alan arkadaşa gönderirim. Tek problemi sadece kulaklık yani alt kısmındaki soket çalışmıyor ama telefonda herhangi başka bir sorun yoktur.

N95:300 Tl dir herhangi bir problemi yoktur...

Samsung :c5510 140tl ye ptt kargo dahil gönderirim. Bu cihazında hiç bir problemi yoktur. Sadece kullanmadan doğan yıpranmalar mevcuttur başkada birşeyi yoktur.

Nokia 6610i: 290tl ptt kargo dahil gönderilecetir.. Bu cihazında giç bir şekilde problemi yoktur.

Nokia 6600: 50tl ptt kargo dahil aynı şekilde hiç bir sorun yoktur sadece ekranında ufak bir iz vardır.

Samsun d880 Çift hatlı:275 tl kargodahil ve hiç bir problemi yoktur...

Nokia 3120c : 2adet var... Birtanesi temiz diğerinde fazla yıpranma olduğundan temiz olanı 140 yıpranmış olanı 125 tl ye kargo dahil gönderirim.

Anahtarlık görünümündeki flash belleklerden 5 adet kaldı elimde 17,90tl kargo dahil fiyatıdır.

Arabalar için fm transmitter bu üründende 4 adet kaldı 17,70 tl kargo dahil fiyatıdır.

Uzun lafın kısası elimde bir çok ikincel cep telefonu ve sıfır cihaz vardır.. Cihazların arızası yoktur..Zaten arızası olan cihazları yazdım ne tür arıza olduğu hakkında. Alıp almamak müşteriye kalmıştır... Ürünleri online alışveriş sitesi üzerinden satmaktayım.. Mesajla ulaşın ürünlerin adreslerini göndereyim. Bu siteye ürünlerin resimlerini yüklemeye çalıştım ama sürekli problem yaşadığımdan yükleyemedim. Ürünlerin ptt kargo ile göndeilmesinin sebebi diğer kargolara 8 veya 9 tl ödenirken ptt kargo 4 tl. Onuda ürünün ana fiyatına yansıttım. Alıcı ve ilginen arkadaşalara yardımcı olurum. Sadece ticaret amaçlı değil cep telefonu hakkında hertürlü konudada yardımcı olabilrim. hertürlü ceptelefonu ve aksesuarları vardır.. Siparişle üründe verebilirm.

RodoLfoo

RodoLfoo

Üye
6610 i nasıl 290 TL ediyor :S

badboydm

badboydm

Üye
bunlardan başka varmı elinde?

kaanu32

Üye
flash bellekler kaç gb??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt