Kaçırılan 8 Askerimizin Talihsiz Açıklamaları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
simdi iki farklı durum..
1) danısıklı dövüş olayı(ben buna daha cok ınanıyorum)yani askerler pkk yla danısıklı dövüş yapıp akılları sıra hukumetle uzlasma saglamaya calısacklardı..ve dtp olayı falan fazla konusmak ıstemıyorum bu konuda sinirlenıyorum cunku

2) bu ise gercekten esir olma durumları(ben buna ınanamıyorum)ycok zor bi ihtimalle askerler bunları zorla söyler gercekten türk askeri sereflidir...tabi o an ki psikolojide önemli..bide tüm askerle aynı seyi sölüyorlar farkındaysanız..bide 8 asker kacırıldı denılıyor...fakat 4 asker falan konusma yapıyor..nerde diğer 4 asker...bence bu 4 asker masum gercekten asker..diğerleride bu masumları oraya sürükleyen serefsiz pkk ewlatları..
....hersey kurulu bi düzenek işte.anlamak cokda zor deil..ordunun ıcınde o kansızlardan sürüyle var...hersey planlanıp yapılmıs pkk ve onlarla işbirlikçi bi kaç asker tarafından...

--------------- Ekleme ---------------

bide arkadasım lütfen tv lerde izlenen seylerle eleştiri yapma lütfen...havuz okadar küçük ve temiz değil...büyük ve içinde bir sürü pislik barındırıyor...sandıgımız kadar kolay olsaydı olay,,simdiye kadar neden temızlenmedi ozaman bu lanet pislik...simdiye kadar olan hükümetleri kim eleştirdi bugüne kadar..ozaman sehit wermıyormuyduk yani...olay cok basit değil öyle bizim tahmin edebileceğimiz kadar

van_hoijdonk

Emekli Yönetici

Lojistik inceleme demiyor sanırım. İşte silahları incelenmiş ve hiçbir mermi yok çıkan

BU konuşmayı ilk defa gördüm ama bu adamlara diyecek sadece bi söz var ama diyemem!!!!!...

enigma

Üye
sınırötesi harekrti engellemek ve masaya cekmek için yapılan bir kurgu

mermi namluda ve şakağına doğrultuluyken insan sevdiklerini ve göremeyeceklerini aklına getiriyor zannedersem o anı yaşamakla alakalı yaşamadan bilinmez Allah(C.C) kimseyi o duruma düşürmesin lakin bu açıklamalar yapılmış!!!! ölüm korkusu dostu düşman düşmanı dost gösterir!!!!

kurt bey

Üye

kardeş a hükümeti b hükümeti ne farkeder illa ayrı ayrı yazmakmı lazım nereye çekersen oraya gider. öncekilerden çokmu farklı sanki şimdikler hepsi aynı.

ouSahin

Üye
arkadaşlar yorumlara sakin cevaplar gerginligi azaltır...lütfen..

ben PKK sitesinde bir yazı okumuştum...Ve 8 askerimizin söledikleri ordada yazıyordu...Bence vardır Birşey...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...